Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy reagálnátok ha a párotokról kiderülne, hogy 3 fiúval is csinálta már egyszerre?
Figyelt kérdés
Tegyük fel 4 hónapja vagytok együtt egyébként minden oké. De megcáfolhatatlan bizonyítékok tanúskodnának róla, hogy volt olyan amikor egyszerre 3 férfi dugta, sőt az is kiderülne, hogy jóval több szexuális partnere volt már mint amit ő sugallt. Ezt el bírnátok viselni vagy szakítanátok? Persze persze lehet írni, hogy ez régen történt még nem voltatok együtt stb, de ez akkor is elképesztően kiábrándító szerintem egy normális lelkületű férfinak. Szerintetek?2017. márc. 2. 15:45
11/15 anonim válasza:
Én férfi létemre is elbírnék 3 srácot :D
12/15 anonim válasza:
Négy hónapos kapcsolatnál? Elhajtanám, mint a legyet.
Tíz év után? Kiröhögném azt is, aki megemlíti.
13/15 anonim válasza:
Ha ennek az ellenkezőjét állította, akkor nyilván kidobnám. A többit már neked kell mérlegelned.
14/15 anonim válasza:
Aki nem készült fel arra, hogy milyen a párja múltja, az ne kérdezgessen erről. Amennyire emlékszem mindenféle partnereim voltak. A leggyakoribb furcsaság a biszexualitás volt, de senkivel nem szakítottam emiatt. És volt grupenes is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!