Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ha a párommal már egy hete megbeszéltünk egy kisebb ünnepi eseményt ahova elkiser, mert ott volna lehetosege megismerni a barátaimat is és végül egy nappal elotte szol, hogy a munkahelyén is lesz egy kozos estebéd? Ezért lemondja az enyémet, pedig tudja hogy ez nekem fontos. Megbeszéltük nemrégiben hogy jobban odafigyelünk ezután arra, hogy ahol párban jelenik meg mindenki, oda illő lenne már elkísérni egymast...

Rosszul esik. Más hogy lenne ezzel?

2023. jún. 28. 18:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
Lehet csak ő tudta meg 1 appal korabban mert nem adták le neki a drótot. Az ilyen vacsikat/esteket egy cég soha nem márol holnapra találja ki.
2023. jún. 28. 18:47
 12/20 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van.

Mit lépnétek ezután?

2023. jún. 28. 18:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Minimum azt,hogy megkérdezed,mennyire vagy neki fontos. Mert ha egy évig nem érdekelte,hogy honnan jöttél,ki a családod,stb,akkor azon se csodálkozz,hogy inkább elmenne akárhová is.
2023. jún. 28. 19:29
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

11 akkor megmondom hogy nem érek rá családi okok miatt,

ha csak előtte nap szólnak! Ennyi.

2023. jún. 28. 19:38
 15/20 A kérdező kommentje:

Erre a kérdésre úgyis azt kapom, hogy fontos vagyok, de értsem már meg hogy mindenki ott lenne csak ő nem.

Hogy kíváncsi e a barátaimra, nem tudom...de megígérte, még az esemény előtt aggódtam is hogy egyelőre csak engem hívtak és hogy remélem változik, ha megemlítem hogy már szívesen elvinném őt magammal. Aztán mikor szóltam hogy na mostmár mindkettőnket várnak szeretettel, mondta ott lesz mellettem, számíthatok rá

De ezt neki mindhiába mondom mostmár, neki áll feljebb...á, komolyan mondom nem értem...

Ha valahova szivesebben is mennék, akkor is azt választanám ami neki fontos. Főleg hogy erről most mennyit beszéltünk.

Nem vagyunk gyerekek, 30-hoz közelítünk mindketten.

2023. jún. 28. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondani könnyű, a viselkedés az, amiből le lehet szűrni a dolgokat...

Számomra ez azt mutatja, hogy nem kíváncsi a barátaidra, és nem megbízható ember.

2023. jún. 28. 20:39
 17/20 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem már.
2023. jún. 28. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg attól függ milyen a munkahelyi kultúra.

Volt olyan munkahelyem, ahol én sem mertem kihagyni alkalmat, mert azok ellen áskálódtak, akik nem voltak ott. És persze ez volt az a hely, ahol mindig 1-2 nappal korábban derült ki, hogy mikor megyünk, de persze hivatalosan nem kellett menni, csak akkor azt láttad, hogy másnap a főnök neheztel rád, mert megtudott rólad valamit, amit rosszul csináltál. (Mondjuk én gyorsan fel is álltam).

Szóval, ha tényleg mindenki megy és tényleg a karrierje múlik rajta, akkor meg lehet érteni.

De amúgy lehetne empatikusabb, és ha ezek az esetek rendszeresek, akkor tényleg el kell gondolkodni rajta, hogy hogyan tovább.

2023. jún. 28. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a baj mondani mindent lehet...
2023. jún. 29. 00:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben jogos. Neked előbb elígérkezett.
2023. jún. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!