Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakításra való ok? Ti, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?

Figyelt kérdés

Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele

A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....

Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat

Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...

Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...

Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...

2023. júl. 6. 13:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
87%

Hm, neked már akkor ki kellett volna tenned, amikor oda regizett fel!

Lehetséges, hogy a részeg nő tetszik neki, de az is, hogy tényleg csak sajnálta.

Viszont a múltban elkövetett "bakija" mindig benned lesz akármit is csinál ezért a legjobb, hogyha szépen elbucsuzol tőle. A bizalmat nem lehet/nagyon nehezen lehet legalább egy kicsit visszakalapálni. A te esetedben lehetetlen, mert hiába bizonyít/"bizonyít" te képtelen vagy benne megbízni! Ezért mindenképp jobb, ha elengeded kezeit, mert csak sérülsz és sérülsz folyamat fölöslegesen.

2023. júl. 6. 22:17
 92/111 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem az ilyen jellegű vígasztalgatás nem egy idegen férfi dolga, pláne, ha ott van a párja is, és pláne, ha annak láthatóan ez nem tetszik. Felnőtt nő, túléli. Meg aztán a csajtól is gáz, hogy fogadja az egészet. Nekem ez megcsalás kategória.
2023. júl. 7. 08:14
 93/111 anonim ***** válasza:
22%

Engem is vigasztalt már úgy férfi, hogy konkrétan a mellkasára borulva sírtam - okkal.

A barátom nem pattogott, hogy mekkor rhbnc vagyok, és a srácot sem akarta megverni, miután megtudta, mert értelmes ember, nem féltékeny hlye.

2023. júl. 7. 15:35
 94/111 anonim ***** válasza:
25%

Hazudik, ilyesmi az én életemben is megesett.

Friss párkapcsolatban voltunk, nekem erős volt iránta a fellángolásom akkor, mára már max leköpném.

Szóval felhívja a csaj mi történt vele, felveszi a telefont, én ott vagyok mellette, végig mutogat nekem az ujjával nehogy megszólaljak, ergo el akarta játszani a szemét, hogy egyedül van.

Csöndben is maradtam, bár borzalmas megalázottan éreztem magam és nagyon csalódottan, végig hallgattam a nagy megmentő dumáját és mikor letette közöltem vele, akkor mostanáig jártunk és NEM AKAROK HALLANI RÓLAD TÖBBET.

Annyira határozott voltam, hogy nem kért erre magyarázatot rögtön felhívta a csajt, hogy mikor hívta, a barátnője, vagyis én itt voltam mellette.

Ettől még máshogy,de csinálta titokban a kisded játékait. Nem jó emlék.

2023. júl. 10. 13:43
 95/111 anonim ***** válasza:
71%
94, és miről szólt maga a telefonálás? Mert abból amit írtál, nem derült ki pontosan mi a probléma - hacsak nem az, hogy egyáltalán beszéltek.
2023. júl. 10. 15:42
 96/111 anonim ***** válasza:
85%
Az, szakíts.
2023. júl. 17. 20:10
 97/111 anonim ***** válasza:
90%

Részegen őszinte az ember. Én részegen mindig szerelmet vallok a barátnőmnek, rózsaszín felhő vesz körül és észre sem veszem, hogy mások ott vannak. Nem hogy egy idegen nő, pláne nem a barátnőmet megbántva ezzel.

Ettől függetlenül szép dolog, hogy segített a haverja barátnőjének összeszednie magát, de én speciel ezt úgy oldottam volna meg, hogy szólok a barátnőmnek, hogy figyi már gyere kaparjuk össze a csajt, mert mattrészegen fekszik a kapuban. Így nincsen félreértés sem, és nem egyedül kell kínlódnom egy részeg emberrel, ez tényleg fura hogy egyedül ennyire akcióba lépett. Mondjuk eleve egy nőnek nem illik csuma részegre innia magát, nálam ez már szinte szakítóok. Plusz kiábrándító, úgyhogy a barátodnak csak nem jött be ebben az állapotban a “hölgy”.

Kicsit olyan érzésed lehet, hogy a párod beleunt a kapcsolatba, és nem figyel rád, főleg részegen. Neki kéne amúgy a legjobban tudnia, hogy háklis vagy erre (mondjuk melyik nőnek esne jól a szerelme bensőséges érintését egy másik, kívülálló nőn látni..), és ezt ezzel akartad a tudtára adni, hogy elsétáltál, mert megsértett a viselkedésével, hogy egy másik nőt helyezett első helyre, neki meg le sem esett, hogy mi ezzel a gond.

Nekem is volt hasonlóra példa, a lényeg az, hogy egy házibuliban részegen ráhajtott valaki a barátnőmre, ő pedig igazából nem koptatta le rendesen, hanem tette a szépet neki. Mérhetetlenül megbántott ezzel a viselkedéssel, nem tartott tiszteletben sem engem, sem a kapcsolatunkat, sem azt hogy velem van ott. Én is így voltam vele, hogy elmentem volna, mondtam neki hogy csináljon amit akar. Ekkor persze már leesett neki, hogy levágtam, hogy csapják a szelet neki, végül bocsánatot kérve marasztalt, de baromira rossz érzés volt az egész. Gondolom te is valami ilyesmit éreztél fordítva.

Összességében a párod nem bánt valami empatikusan veled, hiszen fontosabb volt neki egy harmadik (kívülálló, nem családtag vagy barát) ember - ezért érezheted rosszul magad, mert ezt akár veheted érzelmi mikromegcsalásnak is. De azért ez még nem szakítóok, ha ez nem rendszeres. Egyedül az fura, hogy részegen ilyen veled, az alkohol hatására nem az a jellemző, hogy érzéketlenné váljon az ember azzal szemben, akit elvileg a legjobban szeret.

Ha amúgy szeret és minden rendben van köztetek, nehogy szakíts emiatt most még. Több infó kéne arról, hogy milyen az amikor részegen nem foglalkozik veled.

27/F

2023. júl. 18. 05:21
 98/111 A kérdező kommentje:

Részegen én vagyok a közellenség neki, igen érdekes, de attól sajnos még így van...

Ha józan akkor nincs gond, de ittasan elég hülyén tud viselkedni...

2023. júl. 18. 13:39
 99/111 anonim ***** válasza:
74%
Jólvan, szaktís már, aztán lapozzunk.
2023. júl. 18. 13:44
 100/111 anonim ***** válasza:
100%

Miket csinál pl. részegen, amitől úgy érzed elfordul tőled? A fenti példán kívül. Hány évesek vagytok? (Sry ha volt már, végigolvastam a topicot, de nem emlékszem hogy láttam volna)

27/F

2023. júl. 18. 14:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!