Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakításra való ok? Ti, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?

Figyelt kérdés

Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele

A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....

Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat

Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...

Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...

Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...

2023. júl. 6. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
79%

Arra válaszolj már, jó, hogy amúgy hogyan viselkedik veled? Foglalkozik veled, figyelmes, te vagy az első? Mert ha te vagy, akkor nem érte mi bajod van de tényleg.

Annak a lánynak akár mi baja történhetett volna, mint pl. valaki megtámadhatta volna (vagy még rosszabb), a sajat hanyadekaban fulladhatott volna meg.

Idegen emberre nem nézel rá, ez eléggé gáz, aki nő mint te, de a parodra haragszol, aki atlatta a helyzetet és mellette állt, mert szüksége volt rá!

Képzeld el, hogy részeg embert nem hagyunk egyedül, ha velünk volt egész este.

Majd ha ne adj isten meghalt volna ott akkor a rendőrség titeket vett volna elő, hogy miért léptetek le, miért szartatok a fejére.

Te komolyan ennyire érzékelten dög vagy? ^^

2023. júl. 6. 15:12
 22/111 anonim ***** válasza:
28%
Lehet vigasztalni idegeneket de mondjuk engem akkor látna utoljára amikor vigasztalas címszóval simogatja egy csaj vállát.
2023. júl. 6. 15:15
 23/111 A kérdező kommentje:
Így van, lehet közben a cerka is felállt...
2023. júl. 6. 15:19
 24/111 anonim ***** válasza:
74%

De ha téged vigasztalni részegen a haverja, mert a párod csúnyán viselkedett volna, akkor ugye nem ezt irnád?

Lesmárolta, megb@szt@?Oké, el lehet hagyni, vagy ha látja a közeljövőben, hogy egyre jobban arra halad a kettőjük viszonya.

De ha egyébként a párja a kérdezővel nem törődik kb. soha, akkor miért nem hagyta el korábban, miért most, amikor egy részeg nő van a képben?

Miért a nőre van kiakadva, amikor neki kellett volna inkább megvigasztalni hiszen nő? Cirógatta a vállát, értem. És ha a fejét simogatta volna, vagy az arcát, hogy ne szomorkodjon, hogy legalább egy kicsit kimenjen belőle az alkohol? Igazából a kérdezővel együtt kellett volna elvinni felfrissíteni, vizet adni és hazavinni ha már egyszer a párja nem volt rá vevő!

Nekik idegen a nő, de úgy tűnik full szerelmes a semmirekellő haverba azért van még vele együtt és a kérdező párja nem érti, mert a haver ezek alapján LEHET, hogy nem viszonozza!

A kérdező meg magával van elfoglalva.

Ennek az lesz a vége, nem kell ahhoz harmadik személy, nemcsak a részeg nő, hogy a kérdező párja megfogja unni, hogy a kérdező magára akarja fordítani egyesegyedül a figyelmét, a hisztit, a féltékenységi jeleneteket is és szépen szakítani fog.

Kérdező vagy osszeszeded magad, végre ember leszel, vagy tedd ki te és keress hozzádvaló önző személyt, mint pl. a híres haver, zsák a foltját,tudod, pont passzoltok. :)))

2023. júl. 6. 15:24
 25/111 anonim ***** válasza:
77%
Azt ugye tudod, hogy nem te vagy a világ közepe? Az egyik főszereplő jut eszembe rólad az "Amerika kedvencei" c. filmből. Aki látta, az tudja, hogy kire gondolok. Gyerekesen viselkedsz.
2023. júl. 6. 15:44
 26/111 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a hiba jelen esetben a te készülékedben van.
2023. júl. 6. 15:49
 27/111 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem szakíts a pároddal és gyere össze a suttyó haverjával, álompár lennétek. Önző, gyerekes, ostoba hisztérika.
2023. júl. 6. 15:51
 28/111 anonim ***** válasza:
54%
16; de, szerintem pontosan erről volt szó. A kérdező párja úgy akart segíteni valakinek, hogy közben a saját párjáról teljesen megfeledkezett.
2023. júl. 6. 15:55
 29/111 anonim ***** válasza:
75%

"De ha téged vigasztalni részegen a haverja, mert a párod csúnyán viselkedett volna, akkor ugye nem ezt irnád?"

Idegen pasi ne simogassa a vállam, mert nálam ez nem fér bele a vigasztalas kategóriába. Pláne olyan ne akinek ott a párja.

2023. júl. 6. 16:00
 30/111 anonim ***** válasza:
87%
Persze... Részegen, megbántva így gondolnád. :-D
2023. júl. 6. 16:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!