Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?
Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele
A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....
Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat
Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...
Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...
Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...
Arra válaszolj már, jó, hogy amúgy hogyan viselkedik veled? Foglalkozik veled, figyelmes, te vagy az első? Mert ha te vagy, akkor nem érte mi bajod van de tényleg.
Annak a lánynak akár mi baja történhetett volna, mint pl. valaki megtámadhatta volna (vagy még rosszabb), a sajat hanyadekaban fulladhatott volna meg.
Idegen emberre nem nézel rá, ez eléggé gáz, aki nő mint te, de a parodra haragszol, aki atlatta a helyzetet és mellette állt, mert szüksége volt rá!
Képzeld el, hogy részeg embert nem hagyunk egyedül, ha velünk volt egész este.
Majd ha ne adj isten meghalt volna ott akkor a rendőrség titeket vett volna elő, hogy miért léptetek le, miért szartatok a fejére.
Te komolyan ennyire érzékelten dög vagy? ^^
De ha téged vigasztalni részegen a haverja, mert a párod csúnyán viselkedett volna, akkor ugye nem ezt irnád?
Lesmárolta, megb@szt@?Oké, el lehet hagyni, vagy ha látja a közeljövőben, hogy egyre jobban arra halad a kettőjük viszonya.
De ha egyébként a párja a kérdezővel nem törődik kb. soha, akkor miért nem hagyta el korábban, miért most, amikor egy részeg nő van a képben?
Miért a nőre van kiakadva, amikor neki kellett volna inkább megvigasztalni hiszen nő? Cirógatta a vállát, értem. És ha a fejét simogatta volna, vagy az arcát, hogy ne szomorkodjon, hogy legalább egy kicsit kimenjen belőle az alkohol? Igazából a kérdezővel együtt kellett volna elvinni felfrissíteni, vizet adni és hazavinni ha már egyszer a párja nem volt rá vevő!
Nekik idegen a nő, de úgy tűnik full szerelmes a semmirekellő haverba azért van még vele együtt és a kérdező párja nem érti, mert a haver ezek alapján LEHET, hogy nem viszonozza!
A kérdező meg magával van elfoglalva.
Ennek az lesz a vége, nem kell ahhoz harmadik személy, nemcsak a részeg nő, hogy a kérdező párja megfogja unni, hogy a kérdező magára akarja fordítani egyesegyedül a figyelmét, a hisztit, a féltékenységi jeleneteket is és szépen szakítani fog.
Kérdező vagy osszeszeded magad, végre ember leszel, vagy tedd ki te és keress hozzádvaló önző személyt, mint pl. a híres haver, zsák a foltját,tudod, pont passzoltok. :)))
"De ha téged vigasztalni részegen a haverja, mert a párod csúnyán viselkedett volna, akkor ugye nem ezt irnád?"
Idegen pasi ne simogassa a vállam, mert nálam ez nem fér bele a vigasztalas kategóriába. Pláne olyan ne akinek ott a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!