Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakításra való ok? Ti, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakításra való ok? Ti, h reagálnátok?

Figyelt kérdés

Adott egy összejövetel, ahol a pasim a haverja csaját vigasztalja, mert a srác csúnyán beszélt vele

A párom olyan lelkesen vigasztalja a csajt, h még az sem érdekli, ha én eltűnök x időre, és mikor visszamegyek, fel sem tűnik neki....

Majd másnap úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna : ölelget - csókolgat

Azt tudom, h a csaj, és közte nem történt semmi, de azért akkor is mély nyomott hagyott bennem az előző napi viselkedése...

Olyan volt, mintha megcsalt volna, h mást pátyolgat, engem pedig le se szar...

Mikor számonkértem a páromat azt mondta, h nem érez semmit a csaj iránt, és engem sem akart megbántani, csupán azért vigasztalta, mert megsajnálta...

2023. júl. 6. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
36%
Jah lehet egy vigasztaló dugást is kapott a csaj tőle hogy jobb kedvre derüljön. Ne már. Vicc.
2023. júl. 6. 14:16
 12/111 anonim ***** válasza:
87%

Kezdjük ott hogy en is vigasztaltam volna.

De ezert biztos nem szakitanék, sőt a helyedben inkabb elgondolkodnék magamon, hogy ott van egy masik csaj akit épp megbantott egy bunko fasz, és szegényt csak egy ember értette meg, aki törtenetesen a te barátod. Es hogy te ezert mégegyet belerúgnál.

Az emberek nem csak szexualis indittatasból beszélgetnek a másik nemmel, hanem ebben az esetben emberségből.

2023. júl. 6. 14:20
 13/111 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem ok a szakításra. De az ilyen "önkéntes Terézanyaság" engem is idegesítene.
2023. júl. 6. 14:31
 14/111 anonim ***** válasza:
89%

13, önkéntes terézanyaág?

Te így hívod, amikor a barátok segítik egymást?:D

2023. júl. 6. 14:43
 15/111 anonim ***** válasza:
78%
Azokra gondoltam, akik mindig találnak valakit, akit "meg kell menteni", miközben a saját párjuk problémáját észre sem veszik.
2023. júl. 6. 14:48
 16/111 anonim ***** válasza:
88%

15, ilyenről mondjuk eddig nem volt szó.

A kérdező által leírt helyzet nem a "mindig találnak valakit" kategória, és igazából az, hogy a kérdezőt zavarja, hogy egy barátokkal töltött eseményen a párja nem csak rá figyel, hanem a barátaira is, szintén inkább a kérdezőre és a pszichológusára vonatkozó probléma, nem pedig párkapcsolatba való.

2023. júl. 6. 14:54
 17/111 A kérdező kommentje:

A csaj bánatában úgy leitta magát, h majd összeesett, alig állt a lábán....

A pasija ott akarta hagyni a helyszínt úgy összevesztek, a csaj pedig lefeküdt a kapuba, h a pali ne tudjon elmenni...

Én úgy gondoltam, h ez az ő dolguk, és nem avatkozom bele, erre azt vettem észre, h a párom egyszer csak szó nélkül eltünik, aztán mivel x idő elteltével sem jött vissza, elmentem megnézni hol van, és azt láttam, h a csaj mellett ül a kapuban, és a vállát cirógatja...

Kimentem a kapun, h majd jövök, de a párom csak azt kérdezte hová megyek, de nem jött utánam...

20 perccel később tértem vissza, addigra már visszaültek a helyükre, és észre sem vették, h visszajöttem...

A srác, és párom majdnem összeverekedtek, mert a pasinak nem tetszett, h párom vigasztalgatja a csaját, páromnak pedig az nem tetszett, ahogy a pasi a csajjal beszélt - bánt...

Tehát egy idegen csaj miatt, akit akkor ismert meg képes lett volna verekedni...

2023. júl. 6. 14:55
 18/111 anonim ***** válasza:
76%

Nem a csaj miatt verekedett volna össze, hanem azért, mert a haverja egy érzelmi analfabéta!

Részeg csajt hogy lehet otthagyni a kapuban? :OOO

Te neked fordított esetben tetszett volna, hogy a párod ordítozik veled, de hagyta, hogy leidd magad sőt ő is ivott és otthagy? Ugye jólesett volna, hogy akad egy olyan ember, aki nem hagyott volna magadra? Emberiség! A párod egy ember!

Te meg a haverral együtt érzéketlen egoista robotok vagytok, fúj.

2023. júl. 6. 15:00
 19/111 A kérdező kommentje:

Ja igen, és azt mondta a kedves párom, h velem azért nem foglalkozott, mert nem volt rá szükségem...ezt honnan veszi? mi alapján dönti el? nekem is le kellett volna innom magam a sárga földig, h velem is foglalkozzon?

A csajt akkor ismerte meg, nem voltak barátok, és azzal sincs bajom, ha megvigasztalja a csajt, de azzal annál inkább, h szó nélkül eltűnik nem kevés időre, és az se érdekli, h én is a világon vagyok...

2023. júl. 6. 15:05
 20/111 A kérdező kommentje:

Meg zavarja, h a csaj mindezek ellenére is együtt van a pasival...

Gondolom nem véletlenül zavarja...

2023. júl. 6. 15:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!