Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ő van megsértődve. Minden nő ilyen erkölcstelen? Mit csinálnátok a helyemben? (lenn bővebb)
A barátnőmmel kb. 1 hónapja ismerkedtünk meg. Eddig eljutottunk a csókig. Tegnap este moziból hazavittem kocsival, adtam neki búcsúcsókot, de ő egyre hevesebb lett, szinte átült az ölembe, a nyakamat csókolgatta, a kezemet rávezette a melleire. Erre én mondtam, ne kéjelegj. Azt hitte viccből mondom, poénkodott, nevetett, tovább folytatta... Erre megfogtam elég határozottan a kezeit, h. állj le, nekem tisztességes nő kell, ne csinálj úgy, mint egy ribanc. Egy igazi nő nem viselkedik ilyen kihívóan. NA mintha áramütés érte volna, visszamászott a helyére, de nem szólt semmit, csak annyit viszlát. Mondom megsértődtél, becsapja az ajtót, azóta a mobilját nem veszi fel. A fene egye meg, mi van ezzel a nővel? Én azt hittem csak elszégyelte magát, de lehet haragszik? Én nem akartam vele összeveszni, mert rendes lány ezt kivéve, s még alakíthatnám talán, hogy ne ribiskedjen. Vagy mondjak le róla?
28/F
Szerintem te nem vagy normális, ennyi.
Csak egy hímsoviniszta...
amikor egy nő adja magát, az komoly kapcsolatot vár?
az ilyet szokták kihasználni, és meg is érdemli
van az autószex, ahol a csajt elfelejtjük
és van az első romantikus szeretkezés, azzal akivel együtt járunk.
Nem tudom, melyik bolyóról jössz, ha neked ez a "normális". Ha nem tűnt volna fel, az emberek egy NORMÁLIS párkapcsolatban minden téren egyenrangú felek, beleértve a szexualitást is. A párkapcsolat alapja a bizalom, a szeretet, a kölcsönös tisztelet, egymás segítése, támogatása. A párkapcsolat a lelki megnyugvás, a szellemi-érzelmi feltöltődés színtere. A szexualitás az, amely során nem csak lelki értelemben, hanem fizikailag is egyesülhet két test és lélek.
Mit képzelsz te, a nő nem egy gumibaba, aki arra való, hogy ha neked kedved támad egy kis etyepetyére szétteszi a lábát és hagyja, hogy használd. Mit gondolsz, ki vagy te? És mi van az ő vágyaival?
Azt sem érdemled meg, hogy egy nő a lábát megtörölje benned, mert úgy gondolkozol, mint egy utolsó őstulok. Nagyobb csapás nincs a női nemnek, mint te, szégyene vagy a férfi nemnek.
"egyébként 26 éves és tuti nem szűz"
Na ne mondd. Hány 26 éves szűz nőt ismertél eddig? És te szűz voltál 26 évesen?
"Nem akarok olyan nőt, akinek a fél város meg volt"
A többség nem akar. :)
"1 hónap után ne viselkedjen kihívóan. NE ő másszon rám, hanem én rá. Remélem értitek."
Ettől nem lesz az, aminek aminek elmondod. De tulajdonképpen, miért érzed úgy, hogy neked jogod van rámászni egy nőre, amikor szerinted egy nő attól ribanc lesz, ha rámászik egy férfira? Akkor, ha te rámászol egy nőre, te mégis minek neveznéd magadat?
a férfinak kell udvarolni, hódítani a nőt
a ribancokat nem lehet, mert ők az ágyat várják jobban, nem a kapcsolatot
most az első szexről beszélünk, nem az egyenrangúságról, meg bizalomról
ja. hogyan lehet bízni egy ilyen nőben?elég elvinni moziba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!