Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ő van megsértődve. Minden nő ilyen erkölcstelen? Mit csinálnátok a helyemben? (lenn bővebb)
A barátnőmmel kb. 1 hónapja ismerkedtünk meg. Eddig eljutottunk a csókig. Tegnap este moziból hazavittem kocsival, adtam neki búcsúcsókot, de ő egyre hevesebb lett, szinte átült az ölembe, a nyakamat csókolgatta, a kezemet rávezette a melleire. Erre én mondtam, ne kéjelegj. Azt hitte viccből mondom, poénkodott, nevetett, tovább folytatta... Erre megfogtam elég határozottan a kezeit, h. állj le, nekem tisztességes nő kell, ne csinálj úgy, mint egy ribanc. Egy igazi nő nem viselkedik ilyen kihívóan. NA mintha áramütés érte volna, visszamászott a helyére, de nem szólt semmit, csak annyit viszlát. Mondom megsértődtél, becsapja az ajtót, azóta a mobilját nem veszi fel. A fene egye meg, mi van ezzel a nővel? Én azt hittem csak elszégyelte magát, de lehet haragszik? Én nem akartam vele összeveszni, mert rendes lány ezt kivéve, s még alakíthatnám talán, hogy ne ribiskedjen. Vagy mondjak le róla?
28/F
"A) Most vagy mindenki hülye, vagy én vagyok helikopter."
Nem VAGY, hanem ÉS. :D
hát lehet hogy egyedül vagyok vele, de az én barátom is utálja, ha egy nő rámászik a pasira
nem érzi úgy magát férfinak,nincs mit hódítani, a nőben meg csak ribancot lát és amiért én nem vagyok ilyen, engem nagyon de nagyon megbecsül
örülök, hogy vannak még ilyen srácok, akiknek nem az kell, hogy lesz*pják egy kocsiban
lemegyek hidba..:O
szerencsétlen lányt igy leoltani.Ettöl nem lett volna ribanc.érezte mit akar amit te nem engedtél neki.
22/L
"örülök, hogy vannak még ilyen srácok, akiknek nem az kell, hogy lesz*pják egy kocsiban"
Pedig drága, minden srác imádja a szexet. Amelyik nem, az defektes. Ugyanakkor ennek semmi köze a ribancsághoz. Egy nő sem lesz attól ribanc, hogy egy kapcsolaton szexet belül kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!