Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már mekkora foka az utálatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már mekkora foka az utálatnak?

Figyelt kérdés

Lepihentem most délután, majd kijöttem a konyhás nappaliba, elővettem egy jégkrémet, hogy megegyem, miközben a férjem filmet nézett. Nagy duzzogva lekapcsolta a filmet, és pofákat vágva elvonult fürödni. Gondolom, nagyon szörnyű dolgot tettem...

Mennyire kell ehhez utálni?

Babát várok, ez alapján őt hogy fogja elviselni, ha zavarja?

2023. máj. 29. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

[link]

A cikk nem feltétlenül rólam szól, de te egyre csak azt bizonyítod, mennyire nem vagy tájékozott a témában.

2023. máj. 30. 21:18
 62/65 anonim ***** válasza:
30%

Most azt akarod elérni, hogy megsajnáljalak? Nem foglak, egyedül a gyereked sajnálom!

Unokatestvérem ugyanilyen szituációban volt, mint te és tudod mit csinált? Miután összeverte a párja bár igaz, hogy hazament a szüleihez visszament hozzá magától és még egy gyereket csináltatott vele és terhesen rugdosta meg a mocskos senkiházi. Kórházba került, megint visszament és amikor a nagyobbat is elkezdte verni, akkor tért végre észhez! Te is megvárod? Létezik segélyvonal, létezik pszichológus, ő segít abban, hogy helyre jöjj, létezik rendőrség, fel lehet jelenteni, annyit kellene tenni, hogy elmész, bíróságra adod és ha vannak nyomok, akkor elintézik őt. Ha a saját gyereked nem ad erőt, bátorságot, az, hogy őt is bántaná, akkor mi/ki fog?

2023. máj. 30. 21:38
 63/65 A kérdező kommentje:

Nincsenek nyomok, nem vert meg senki. Már teljesen elkanyarodtál.

Nem kértem sajnálatot. Kérdeztem egy oldalon, ami erre való.

2023. máj. 30. 21:48
 64/65 anonim ***** válasza:
30%

Azt írtad nem feltétlenül, nem azt, hogy NEM RÓLAD SZÓL!

Tudod mit? Szerintem egy trollocska vagy! Össze vissza dumálsz, ha meg mégiscsak igaz a történet, akkor sajnálom a gyereked ha nem hagyod el!

🖐️

2023. máj. 30. 21:55
 65/65 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem is troll vagy. Ennyire nem lehet ostoba senki se.
2023. máj. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!