Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már mekkora foka az utálatnak?
Lepihentem most délután, majd kijöttem a konyhás nappaliba, elővettem egy jégkrémet, hogy megegyem, miközben a férjem filmet nézett. Nagy duzzogva lekapcsolta a filmet, és pofákat vágva elvonult fürödni. Gondolom, nagyon szörnyű dolgot tettem...
Mennyire kell ehhez utálni?
Babát várok, ez alapján őt hogy fogja elviselni, ha zavarja?
A cikk nem feltétlenül rólam szól, de te egyre csak azt bizonyítod, mennyire nem vagy tájékozott a témában.

Most azt akarod elérni, hogy megsajnáljalak? Nem foglak, egyedül a gyereked sajnálom!
Unokatestvérem ugyanilyen szituációban volt, mint te és tudod mit csinált? Miután összeverte a párja bár igaz, hogy hazament a szüleihez visszament hozzá magától és még egy gyereket csináltatott vele és terhesen rugdosta meg a mocskos senkiházi. Kórházba került, megint visszament és amikor a nagyobbat is elkezdte verni, akkor tért végre észhez! Te is megvárod? Létezik segélyvonal, létezik pszichológus, ő segít abban, hogy helyre jöjj, létezik rendőrség, fel lehet jelenteni, annyit kellene tenni, hogy elmész, bíróságra adod és ha vannak nyomok, akkor elintézik őt. Ha a saját gyereked nem ad erőt, bátorságot, az, hogy őt is bántaná, akkor mi/ki fog?
Nincsenek nyomok, nem vert meg senki. Már teljesen elkanyarodtál.
Nem kértem sajnálatot. Kérdeztem egy oldalon, ami erre való.

Azt írtad nem feltétlenül, nem azt, hogy NEM RÓLAD SZÓL!
Tudod mit? Szerintem egy trollocska vagy! Össze vissza dumálsz, ha meg mégiscsak igaz a történet, akkor sajnálom a gyereked ha nem hagyod el!
🖐️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!