Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már mekkora foka az utálatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már mekkora foka az utálatnak?

Figyelt kérdés

Lepihentem most délután, majd kijöttem a konyhás nappaliba, elővettem egy jégkrémet, hogy megegyem, miközben a férjem filmet nézett. Nagy duzzogva lekapcsolta a filmet, és pofákat vágva elvonult fürödni. Gondolom, nagyon szörnyű dolgot tettem...

Mennyire kell ehhez utálni?

Babát várok, ez alapján őt hogy fogja elviselni, ha zavarja?

2023. máj. 29. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
21%
Voltál ma már kakilni? 🕺
2023. máj. 29. 18:16
 2/65 anonim ***** válasza:
100%
Megetted a jégkrémét?
2023. máj. 29. 18:17
 3/65 A kérdező kommentje:
2es,természetesen megettem.
2023. máj. 29. 18:20
 4/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán áll össze a kép, ezért jelenleg 2 dolgot gyanítok:

A) Valami lényeges eseményt kihagytál a történetből.

B) Valamit nagyon félreértettél a férjed viselkedésével kapcsolatban.

Egy jégkrém így önmagában elég gyenge indok a feszültségre, hacsaknem epres. Úgy tudom, hogy olyat nem annyira szerencsés enned, ha terhes vagy…

2023. máj. 29. 18:27
 5/65 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáltad már vele megbeszélni ezt? Kérdezted tőle, hogy mi a problémája?
2023. máj. 29. 18:28
 6/65 A kérdező kommentje:

Nem hagytam ki semmit, előtte annyi történt, hogy elmentem pisilni.

Megkérdeztem, hogy epres jégkrém már nincs (terhesen lehet, kisbabának nem szabad epret adni), majd kivettem egy mandulásat. De most már tényleg minden részletet leírtam.

Nem beszéltem vele, fürdik. Jellemzően minden nap 1-1,5 h-t. De előfordul a 2h-ás is.

De ezen nincs mit beszélni, minden az arcára volt írva...

2023. máj. 29. 18:33
 7/65 anonim ***** válasza:
56%
Te mentél hozzá, most már edd meg amit főztél.
2023. máj. 29. 18:36
 8/65 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nem tudom, hogy jól értem-e a helyzetet, megpróbálom összefoglalni: ti, mint férj és feleség eljutottatok a házasságig és a gyerekvállalásig úgy, hogy képtelenek vagytok az alapvető kommunikációra? Miért nem kérdezted meg, hogy mi baja? Ha rendszeres, akkor miért nem kérdezed meg még korábban, hogy mi baja? Szoktatok ti beszélgetni egymással?
2023. máj. 29. 18:39
 9/65 A kérdező kommentje:

Igen, én sem gondoltam, hogy ilyen könnyű idáig eljutni. Szoktunk beszélgetni, bár nem egy lelkizős típus, az érzések nem téma.

Valószínűleg utálja, hogy itthon vagyok, mert ritkán van egyedül itthon, de csak azért nem fogok elmenni itthonról, mert ő azt szeretné, ha egyszer fáradtnak érzem magam, és inkább pihennék.

2023. máj. 29. 18:49
 10/65 anonim ***** válasza:
54%
Ez a gyerek is jó családba fog születni. Apja anyja egy idióta barom...
2023. máj. 29. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!