Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már mekkora foka az utálatnak?
Lepihentem most délután, majd kijöttem a konyhás nappaliba, elővettem egy jégkrémet, hogy megegyem, miközben a férjem filmet nézett. Nagy duzzogva lekapcsolta a filmet, és pofákat vágva elvonult fürödni. Gondolom, nagyon szörnyű dolgot tettem...
Mennyire kell ehhez utálni?
Babát várok, ez alapján őt hogy fogja elviselni, ha zavarja?

Ja mégse, ő az 5 perc miatt rinyál, amikor sokkal komolyabb gondjaik vannak. Az agresszióval se, mert nem tudjuk, hogy agresszív-e, azért hogy grimaszolt (már ha igaz egyáltalán, mert lehet bebeszélte a kérdező) még nem az. Mint írtad te is, nem kell vele maradni és kész. Mérlegelni meg kész időhúzás.
Az is, hogy bekapcsolta a kávéfőzőt miért lenne direkt? Nem vagyunk ott, nem ismerjük őket. Most akkor ne igyon kávét, vagy csak 5 perc múlva? Lehet kómás volt. De már kész tényként kezeljük a faszit, akkor van jobb verzióm:
Inkább mindkettő nemhelyes és egymást cseszegetik folyamat! Én nem hiszem el, hogy normális nő gyereket csináltatott volna egy olyan férfival, aki mellett enni nem lehet elmondása szerint.
Fú, itt mindenki milyen okos és bölcs, és ítélkező, úgy, hogy rengeteg a feltételezés. Nem fogok mindenre válaszolgatni, ami idegenek fejéből kipattant, ne haragudjatok. Rengeteg részlet nem ismert, és megy az okoskodás. Teljesen értelmetlen. Pacsi azoknak, akik mindig mindent jól csináltak az életükben. Ja, ilyen nincs...
Jó apa, ezt tudom, soha nem bántotta a lányát, szóval sem. Nem véletlenül vállaltam vele gyereket. De tényleg nem fogok belemenni a részletekbe, mert kérdezni senki sem kérdezett, csak eldöntöttétek, hogy mi hogy van, amikről nem is írtam.

Nem kérdeznek, mert nem neked magadtól meg kellett volna osztanod!!!!
Egyébként én kérdeztelek, mármint írtam, hogy nem létezik, hogy ok nélkül jutottatok volna ide: tegnapelőtt vita, vagy valamikor a múltban, ami miatt mindketten haragszotok még és azt írtad hogy NEM, EZ CSAK MOST VAN!
Akkor most hazudtál, vagy igazából troll vagy? Döntsd el.

"11/43 A te válaszod:
72%
Szörnyű amit írok, de el lehet még abortuszt véghez vinni? Mert nektek kisbaba, de még kiskutya se való!
Most vagy direkt trollkodsz, vagy félreértetted a férjed.
Ha nem hagytál ki semmit olyan nem létezik, hogy rád húzta a száját. Csakis olyasmi a szituáció, hogy tegnap, vagy a múlt héten összekaptatok, terhes vagy és érzékeny a hormonok miatt." - Tessék!

"15/44 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek, én sem hinném el, ha nem a saját szememmel látnám.
Nem volt semmi, tegnapi napunk jól telt, kimozdultunk, minden rendben volt. Sőt még ma is."
Ezekre pont válaszoltam, de rengeteg olyan dolgot írtatok, amiről nem tudtok, és nem kérdeztetek.
Abortuszt még leírni is rosszul esik, soha nem vetetném el a gyerekem, ezt is szörnyű így leírni is, mint opció. Nem tudnám már, de nem is releváns.

Te dolgod, de hogyha nem csak az a baja, hogy eszel, hanem, hogy létezel, akkor el kéne hagyni, mert a gyerekednek milliószor rosszabb lesz, mintha abortusz történt volna. Arról meg ne is beszéljünk, hogyha stressz alatt vagy az nem jól hat a magzatra! Azt akarod, hogy le tedd, vagy hogy betegen szülessen?
(Sajnos ez mind opció)

Te jóég, itt megint sikerült összegyűjteni a verbálszadista kommandó színe-javát...
Adott egy kétségbeesett, szomorú kismama, feltesz egy kérdést, és ha jól látom, második napja ontjátok (tisztelet a kivételnek) a legbrutálisabb verbális abúzust. És még lájkolgatjátok is egymás gyökérségét. Mi a f@sz bajotok van nektek?
Ha érdemi segítséget nem tudtok nyújtani, csak ezt a gyalázkodást, akkor inkább csöndben kéne maradni. Ja, hogy akkor nem lehet levezetni a felgyülemlett feszültséget névtelenül egy idegenen. Beteg banda...

Aki kérdést tesz fel az "nyíg"? Hisz ez az oldal éppen erre való!
Most olvasd el még egyszer, amit írtál! Ezt tényleg csak így sikerül megfogalmazni?
Ez a probléma, nem a tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!