Mi az oka a Sony Ericsson utálatnak? (Részletek lent)
Pl.:
X8 ilyen gagyi meg olyan kaki.
SE mostanában nem gyárt túl nagy szám telókat.
Ha valaki x8-at akar venni vagy véleményt kér, kapásból mást ajánlanak, nem ritkán gyengébbet pl. huawei, galaxy mini (ez utóbbi még hagyján, de a kijelzője pl. nagyon gyenge az x8-hoz képest).
Tegnap:
"A mostani érintőképernyős telókból a samsungok és a nokiák a jók. A sony most rossz időszakát éli mert sok hibás telójuk van"
A nokia érintőképrnyős telókból jobb mint a sony ericsson.
Azért ez már megalol...
Szia!
A kérdés jogos... :-)
Az az igazság, hogy sok telefonom volt, mindenevő vagyok ilyen téren ( Sony Ericsson, Lg, Samsung, Alcatel, Nokia... most Huawei u8500).
Azért "rosszabbak" A Sony Ericsson, mert:
- a menü-rendszere nem annyira átlátható, mint a hasonszőrű társainak.
- sok esetben hajlamos a kiakadásra, lefagy huzamosabb használat közben, jó pár telefonnak a procija túlmelegedett. Játék közben irtó idegesítő, főleg, ha nincs aktuális pályamentésed.
-egyes tipusai hajlamosak voltak egyszerűen szétkapcsolódni beszélgetés közben...
Viszont:
Azért "jobbak" a Sony Ericssonok, mert:
-egyszerűbb volt őket kikódolni....
- könnyebben lehetett rá másik firmware-t rakni, mivel általánosan használt alkatrészekből volt összerakva, nem volt benne sok speciálisan a Sony által kifejlesztett alkatrész....viszonylagosan értve a könnyebb szót :-)
Az utóbbi termékük:Az Xperia Ray és active viszont egész jónak mondható, boltban mindkettőt kipróbáltam, zene, film, beállíthatóság terén is. Ezeket már nyugodtan merem ajánlani megvételre.
A Ray még aránylag rossz fényviszonyok között is szép képeket és filmfelvételeket készített ( mondjuk a felbontása a filmeknek nem egy profi kameráé, de weboldalra megteszi :-) )
Hangminősége is nagyon jó....
Nekem a jelenlegi legnagyobb bajom velük, hogy az x10re kijött a frissítés a miniket meg lesz@rják pedig a vas az bírná.
De pl az új sonyk a neo és társai meg pl az arc teljesen rendben vannak.
Neo, W8, Arc, Active, Ray, A Galaxy S2 elenfelének készülő Düo. Ezek szerintem nagyon jó telefonok.
De amit fent idéztél: a Nokiák jók? Hát biztos nem én írtam ezt. Van egy olyan ézésem hogy 4%-os samsungutáló, vagy a 30%-os nokia C5-03 fétises "üzletember" (ahhoz képest hogy üzletember mobilokhoz nagyon nem ért) írta
A w8 jó, az x8 már nem?
Szinte ugyanaz mindkettő...
"akik szidják a sony-t, azok szidják a többit is"
Nem egészen...
Azok még egy huaweit is istenítenek, a samsungokról már nem is szólva... (és itt nem az s2-ről van szó, hanem galaxy mini és társai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!