Mi lehet az oka egy ilyen utálatnak?
Figyelt kérdés
Van egy unokanővérem. 2 év van közöttünk, anno 7-16 éves korunkig minden nyarat együtt töltöttünk, "testvérek" voltunk. Aztán én elköltöztem messzebbre, 3 évig nem találkoztunk. Én írtam neki szülinapkor/névnapkor, válaszolt egy illedelmeset eleinte, aztán már nem is válaszolt. Aztán most decemberben újra találkoztunk, alig tudtunk miről beszélni, én erőltettem kicsit, de levegőnek nézett. Aztán ma megint találkoztunk, odamentem, adtam neki puszit, alig fogadta. Búcsúzáskor már nem mentem oda hozzá...Erre most látom hogy letörölt a facebookjáról. Nem vesztem vele össze, semmit sem csináltam. Miért lehet valakit így megutálni?2012. febr. 18. 20:58
1/4 anonim 

válasza:

Ha ezt csinálta veled, akkor már ne érdekeljen. Talán majd késõbb megváltozik.
2/4 anonim 

válasza:

első olvasatra pletykára tippelnék. talán azt hallotta valakitől, h te mondtál valami rosszat róla vagy tettél ellene. ő pedig hitt a pletykának
3/4 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk ő az utóbbi években nagyon elszállt. Régen normális volt, most meg már világi nőnek hiszi magát: mindig bulizik, iszákoskodik, cigizik, ribi barátnői vannak, az anyjáék anyagilag is összeszedték magukat, lett egy autója, a pasik körében is népszerű.
Én meg egy lúzer vagyok összesítve :D . De szerintem attól még lehettünk volna jóban, dehát ez van. Mondjuk a keresztanyja is azt mondta hogy "Ne számíts tőle sokra, mert annyira más világ vagytok". Magyarul ő menő, én meg gáz vagyok, de szerintem rokoni kapcsolatoknál ennek nem szabadna számítania.
2012. febr. 18. 21:26
4/4 anonim 

válasza:

kedves kérdező, a válaszod a legjobb magyarázat. kicsit elszaladt vele a ló. ne aggódj, nagyon sok példát láttam már arra, milyen gyorsan fordul a kocka: nem leszel mindig "gáz" (bár nem hiszem, h most az lennél), és ő sem lesz mindig tuti menő csaj. magába száll majd, és rájön, hogy nagyon tré módon viselkedett. elnézést a szóhasználatért, de ez a legtalálóbb kifejezés rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!