Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már mekkora foka az utálatnak?
Lepihentem most délután, majd kijöttem a konyhás nappaliba, elővettem egy jégkrémet, hogy megegyem, miközben a férjem filmet nézett. Nagy duzzogva lekapcsolta a filmet, és pofákat vágva elvonult fürödni. Gondolom, nagyon szörnyű dolgot tettem...
Mennyire kell ehhez utálni?
Babát várok, ez alapján őt hogy fogja elviselni, ha zavarja?

Szörnyű amit írok, de el lehet még abortuszt véghez vinni? Mert nektek kisbaba, de még kiskutya se való!
Most vagy direkt trollkodsz, vagy félreértetted a férjed.
Ha nem hagytál ki semmit olyan nem létezik, hogy rád húzta a száját. Csakis olyasmi a szituáció, hogy tegnap, vagy a múlt héten összekaptatok, terhes vagy és érzékeny a hormonok miatt.
Tudom, hogy hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek, én sem hinném el, ha nem a saját szememmel látnám.
Nem volt semmi, tegnapi napunk jól telt, kimozdultunk, minden rendben volt. Sőt még ma is.
Őt minden zavarja, próbálok alkalmazkodni, de ez már sok volt.
Ne legyen mögötte senki, mert az zavarja, ne egyél, ne rágj, stb. Tudom, hogy van ilyen betegség. Ma korábban annyi volt, hogy mikor nyitottam ki egy piskótatallért, kivette a kezemből, hogy kinyissam? Nyilván nem udvariasságból, az is zavarta. Igazából minden és mindenki. De eddig ezek nem voltak, csak a rágás (chips, stb) zavarta.

Megkérdeztem, mi volt a baj, mert úgy jött, mintha semmi sem történt volna. Azt mondta, hogy az, hogy olyan volt, mintha direkt minél hangosabban csinálnám (jégkrém elővétel és kibontás). Mondtam neki, hogy a démonjaival nem tudok mit kezdeni, ezek az ő fejében vannak, nekem ezzel nincs dolgom. Viszont ha ilyenek lesznek, el fogok költözni, és felhívtam rá a figyelmét, hogy egy csecsemő nem fog arra figyelni, hogy őt zavarja-e, ha nem lesz szerencsénk, sokat fog sírni.
Úgy tűnik, megértette, de nekem ezt még emésztenem kell...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!