Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már mekkora foka az utálatnak?
Lepihentem most délután, majd kijöttem a konyhás nappaliba, elővettem egy jégkrémet, hogy megegyem, miközben a férjem filmet nézett. Nagy duzzogva lekapcsolta a filmet, és pofákat vágva elvonult fürödni. Gondolom, nagyon szörnyű dolgot tettem...
Mennyire kell ehhez utálni?
Babát várok, ez alapján őt hogy fogja elviselni, ha zavarja?

Homokba dugom a fejem? Hisz ezért írtam ki kérdést... De normális hangnemű válasz nagyon kevés érkezett. Miért nem tudsz rendesen írni? Mint ember az embernek (esetleg nő a nőnek)?
Valaki segítséget kér, megállapítod, hogy bántalmazó kapcsolatban van, és ilyen stílusban írsz neki?

Kérdező meg ne haragudj, de igaza van az #51-esnek!
Ez nem áldozathibáztatás. TE 100% BŰNÖS vagy abban, hogy ide jutottál a férjeddel együtt.
Írták már jó páran, hogy el kell válni, mert nem szeretitek/tisztelitek egymást egyáltalán! Ha vele maradsz el fog ő hagyni (ez a jobbik eset), megcsal (még jobban kikészít), nem segít semmit (jóformán), vagy megcsal és elhagy. A gyereked pedig abban fog felnőni, vagy olyan közegben lesz egy ideig, hogy az apja ordít rád mindenért, akár őt is jól leordítsa, megveri (vagy még rosszabb, ISTEN ÓVJA! attól), vagy abban, hogy te sírsz, kikészülsz, rajta adod ki kétségbeesettségedbe.
Tönkre akarod tenni a SAJÁT GYEREKED? Mert ha rólad lenne szó csak és nem eshetnél teherbe soha, akkor azt irnám, hogyha értetlen vagy mint vagy, hogy maradj akkor vele, DE gyermekről van szó! Többre tartom most, mint te, vagy mi?
"te butaságodat tükrözi az, hogy tudatosan belesétáltál a bántalmazó kapcsolatba"
Ez elég sokat elmond rólad.
Szép estét!
És én hol írtam azt, hogy nem akarok elvàlni? Hogy így akarok élni? Pont erről szól a kérdésem, hogy nem... Szerettem volna beszélni róla. Ennyi.
Egyébként de, ez pontosan áldozathibáztatás.

Jó, legyen az! És azt írtad hogy meggondolod, mert úgy helyes!!!
De nincs mit átgondolni, sürget az idő, sokkal nehezebb lesz a pici születése után otthagyni, mint jelenleg. Arról nem is beszélve, hogy nem itt kéne tanácsokat várni, mert igazából még "járnod" se kellett volna vele, nemhogy összeházasodni és gyereket nemzeni vele.
Nem kellett volna járnom vele? Ezt mi alapján? Azért mert mizofóniás? Mert semmi mást nem tudsz, hogy milyen volt. Mert nem írtam róla. Mert senki sem kérdezte.
És hallottál már róla, hogy van, hogy a bántalmazó az elején hogy viselkedik? Szerinted mazochisták, akik ilyennel vannak? Kicsit olvass még a témában, mert az egyértelmű, hogy keveset tudsz róla.
Az ítélkezés már megy, azt nem kell gyakorolnod!

Drága kérdező hiába haragszol én rám, észre lehet venni, hogy valami nem stimmel, azok nem veszik észre, akiket elvakít a szerelem és/vagy tapasztalatlanok, naívak. Viszont hogyha már elkezdődött a "bántalmazás" akkor már le kellett volna lépni, ha most kezdődött el, akkor most tedd meg! Ne egy részleten lovagolj már, amikor bakker mizofóniás, már csak emiatt nem kellett volna vele folytatni az ismerkedést azon nyomban, hogy fény derült rá. Olyan emberrel nem lehet élni, aki mellett enni nem mersz!!! Jó, lehet úgy hogy előtte nem kajálsz, de normális ember ezt nem vállalja be semmi pénzért, mert tisztában van vele, hogy úgy nem lehet élni! Neked meg kisbabád lesz tőle! Ha etetni fogod, akkor gyugiban fogod, ő lelép, vagy mi? Tini/felnőtt korában a gyereked ugyanúgy máshol fog kajálni? Gondolkodj már.
Ennek függvényében írják velem együtt, hogy el kell tőle búcsúzni minél előbb, nem gondolkodni rajta, mert nem fog megváltozni (másban sem) senki miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!