Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 anonim ***** válasza:
94%

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Jó isten gyere le. Nagyon túltoltad kislány, most már elég lesz.

2023. máj. 19. 13:14
 62/148 A kérdező kommentje:
Nem viccelek,ha nem jon vissza en tenyleg nem akarok elni.
2023. máj. 19. 13:14
 63/148 anonim ***** válasza:
93%
Kezeltesd magad, mert nem vagy normális.
2023. máj. 19. 13:15
 64/148 A kérdező kommentje:
A karogok menjenek mar innen.
2023. máj. 19. 13:15
 65/148 anonim ***** válasza:
94%
Kattos p.csa vagy. Szenvedj, ez sosem volt kapcsolat, mostmár annyira sem méltat téged, hogy tovább elviselje a baromságaid dugás reményében. XD nem csodálom, hogy menekült, ha tovább zaklatod, egy feljelentést is bezsebelhetsz.
2023. máj. 19. 13:19
 66/148 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, itt te vagy a károgó.

Nem csodálom, hgoy letiltott. Ennyiből is látszik mennyire iszonyatosan toxikus vagy és átgázolsz másokon csak azért, hogy a te akaratod teljesüljön.

Kezeltesd magad. Majd ha alkalmas leszel az emberekkel való együttműködésre, nem fog ilyesmi történni.

2023. máj. 19. 13:19
 67/148 A kérdező kommentje:
Csak utoljara hallgassa meg amit szeretnek elmondani,utana mehet ha szeretne csak hallgassa meg hogy szeretem
2023. máj. 19. 13:20
 68/148 anonim ***** válasza:
92%
Na jó, ez tényleg beteg.
2023. máj. 19. 13:22
 69/148 anonim ***** válasza:
92%
De le sem szarja, hogy te szereted vagy sem, nem érted?? Nem véletlen tiltott le! Amúgy meg úgy kezdted a történet, hogy "egymásba szerettünk". Nos akkor ebből nem nehéz kitalálni, hogy szeretted, amit ő nyilván tudott, ennek ellenére is tiltott. Lépjél tovább, mást egyszerűen nem tehetsz.
2023. máj. 19. 13:22
 70/148 A kérdező kommentje:
Beteg a tudod kid
2023. máj. 19. 13:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!