Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
 91/148 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező

Ha van egy pszichézs zavarokkal küzdő ember, mi a nagyobb segítség?

-Ha alátámasztod a pszichézs zavarait és eteted a problémáját, vagy

-Ha rámutatsz arra, hogy valami gond van és azt javaslod dolgozzon a pszichés zavarából való kigyógyuláson?

2023. máj. 19. 13:48
 92/148 anonim ***** válasza:
89%

"De nem tudom elfelejteni mert szeretem es barmit megtennek erte,tenyleg barmit"

Ez nem válasz a kérdésre.

Ha megharagudott rád és távolságot akar most tartani, de korábbi minták alapján simán lehet, hogy holnapra feloldja a tiltást...

Az, hogy zaklatod és ráerőlteted magadat, az szerinted javít vagy ront a te helyzeteden?

2023. máj. 19. 13:49
 93/148 A kérdező kommentje:
Ti ne az en mentalis dolgaimmal legyetek elfoglalva,hanem segitseget kertem hogy hogyan erhetnem el hogy feloldjon es tudjunk beszelni normalisan.Az erzeseinkrol,a jovobeli dolgokrol.
2023. máj. 19. 13:50
 94/148 anonim ***** válasza:
93%
17-18 evesen voltam ilyen agyhalott. Visszamennek az idoben (9 ev telt el azota) es felpofoznam magamat. Meg teged most, hogy eszhez terj, bocs.
 95/148 A kérdező kommentje:
92: gondolom ront,de neha muszaj.
 96/148 A kérdező kommentje:
94: magaddal kezd,ne engem pofozgassal.
2023. máj. 19. 13:51
 97/148 anonim ***** válasza:
94%
Beteges és rémisztő az a szintű ragaszkodás, amit leművelsz, az már csak hab a tortán, hogy többször is leírtad, hogy meg akarsz halni meg nem akarsz nélkül érni és te tényleg bármit megtennél érte. Brrrr, teljesen meg tudom érteni, hogy letiltott. Értelmes ember menekül az ilyen pszichésen és mentálisan is rottyon lévő embertől.
2023. máj. 19. 13:51
 98/148 A kérdező kommentje:
Es mivan ha megakarok halni? Mit faj az neked?
2023. máj. 19. 13:53
 99/148 A kérdező kommentje:
Innentol csak ertelmes segitseget kerek!
2023. máj. 19. 13:53
 100/148 anonim ***** válasza:
93%
És mi le is írtuk 10 oldalon át: SEHOGY NEM ÉRHETED EL! Okkal tiltott le, méghozzá jó okkal, tekintve az itteni elmebeteg, hisztérikus kirohanásodat! Nem akar tőled semmit, nem véletlen reagált így, nem véletlen jelentette ki, hogy csak BARÁTOK vagytok. Ennyi, történet vége. Ha 5x földhöz vered még magad is ez van. Nem erőszakolhatod magadat rá senkire!
2023. máj. 19. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!