Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
 111/148 anonim ***** válasza:
94%
Látjátok? Zakkant. Hiába ír mindenki neki, hogy baromságot csinál, le se fossa, az a fontos, hogy mindenhol IS zaklathassa. És ilyenek járnak szabadon az utcán...
2023. máj. 19. 16:03
 112/148 A kérdező kommentje:
Bocsanatot kertem tole es megkertem hogy hallgassa meg az igazsagot
2023. máj. 19. 16:07
 113/148 anonim ***** válasza:
73%
Egy szánalmas rongy vagy, pfejj.
2023. máj. 19. 16:08
 114/148 anonim ***** válasza:
81%
Úgy látom aranyból képzelted el a farkát kislányom, hogy totál lemész miatta lábtörlőnek.
2023. máj. 19. 16:15
 115/148 anonim ***** válasza:
85%
Én sose puncsolnék egy gödénynek se
2023. máj. 19. 16:21
 116/148 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező úgy viselkedsz. Szánalmas rongyként, csaholó pincsi kutyaként, lábtörlőként. És mindezt egy fsz miatt. Ennyire azért nem kellene kiéhezettnek lenni, vagy tüzelni. Pontosan az ilyen szánalmas tyúkok miatt engednek meg a kakasok túl sokat maguknak.
2023. máj. 19. 16:29
 117/148 A kérdező kommentje:
Nem tuzelek,en szerelmes vagyok bele
2023. máj. 19. 16:30
 118/148 A kérdező kommentje:
O nem egy fsz,hanem egy erzo ember:)
2023. máj. 19. 16:31
 119/148 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tényleg hagynod kellene, hogy feldolgozza az érzéseit. Ahogy írták: ha számítasz neki és lenyugszik, utána keres. De most csak olaj a tűzre a zaklatásod. Hidd el, én is csináltam ilyet, hogy ha letilt messengeren, megyek utána instán, de 1 hónapig nem vett rólam tudomást. Addigra viszont már én is feldolgoztam és másképp láttam a dolgokat.
2023. máj. 19. 16:33
 120/148 A kérdező kommentje:
Mit kene tennem szerinted?
2023. máj. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!