Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?
Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.
Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.
Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.
Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..
Elköszönt tőlem és letiltott..
Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?
Kétségbe vagyok esve
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!