Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
 101/148 anonim ***** válasza:
92%

Legszebb egészben sosem találkoztak xD

Valószínűleg megakarta dugni a srác, de aztán feltünt neki hogy a kérdező nem épp mentálisan finoman fogalmazva és inkább letiltotta, mert a dugás nem ér meg annyit hogy ilyen veszélynek tegye ki magát

2023. máj. 19. 13:54
 102/148 anonim ***** válasza:
85%

95

"92: gondolom ront,de neha muszaj"

Hát ha úgy gondolod, hogy muszáj rontanod a helyzeteden akkor hajrá, zaklasd csak.

Gyakorlatilag mindent megteszel csakhogy elmard magadtól azt a srácot...

2023. máj. 19. 13:54
 103/148 anonim ***** válasza:
90%
#98 Az, hogy gusztustalan érzelmileg zsarolni, ez konkrétan a verbális bántalmazás kategóriája. Jaj brühühü, ha nem lesz minden úgy, ahogy én akarom, akkor öngyi leszek. Te bajod, most tényleg az ilyenre mit lehet mondani??
2023. máj. 19. 13:55
 104/148 anonim ***** válasza:
88%
Türelmetlen, önző kullancs vagy, semmi önbecsülésed nincs. Megértem, hogy a srác menekül, én is letiltottalak volna, ha ennyire értetlen vagy.
2023. máj. 19. 14:20
 105/148 anonim ***** válasza:
83%

Hejj, igaz lesz a történet, kiírt rá újabb kérdést 🤦‍♀️

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2023. máj. 19. 14:23
 106/148 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem te nem 23 vagy, hanem 13. Én kb ennyi idősen voltam ilyen. Az írásképed is nagyjából egy kamasz kislányénak felel meg. Hagyd békén az illetőt. Nem akar veled lenni, nem akar veled beszélni. Nem erőszakolhatod rá magadat, ha ő nem akarja.
2023. máj. 19. 14:37
 107/148 anonim ***** válasza:
68%
Nője van,és egyszer meg akart baszni,utána eltűnt volna
2023. máj. 19. 14:38
 108/148 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudod elérni. Ha magától felold és úgy dönt hogy beszélni akar veled, akkor fog keresni.

Elmesélek neked egy saját történetet. Csak hogy értsd meg, mit jelent, ha letiltanak.

Megharagudtam a volt páromra. Szakítottam vele. Írogatott az érzéseiről, meg akarta beszélni. Én már nem voltam rá kíváncsi. Tiltottam. Felhívott, tiltottam. Instagramon írt, szintén tiltottam, de ekkor már azt éreztem, hogy üldöz. Megkereste a barátaimat, rajtuk keresztül üzengetett. Ismerősök telefonjáról hívott, ezért telefonszámot cseréltem. Törölnöm kellett magam minden közösségi oldalról, mert Ő AKART beszélni az érzéseiről. És nem fogadta el, hogy én meg nem. Meggyűlöltem. Azt is megbántam, hogy valaha egyáltalán szóba álltam vele. El szeretnéd érni, hogy téged is meggyülöljön a pasi? Zaklasd és hagyd figyelmen kívül a véleményét. Hamarosan útálni fog. És ne mondd, hogy nem figyelmeztetett senki!

2023. máj. 19. 15:57
 109/148 A kérdező kommentje:
Fél siker,két profilom van és az egyikre ő írt még régebben,így fel tudtam vele venni a kapcsolatot,igaz nem nézte még meg az üzenetemet😕
2023. máj. 19. 15:57
 110/148 anonim ***** válasza:
94%
Majd letiltja azt is. Ez aztán a fél siker. 🤣👏
2023. máj. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!