Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/148 anonim ***** válasza:
90%
Persze, ki. Ugyanmár trollocska. 🤣
2023. máj. 19. 18:43
 142/148 A kérdező kommentje:
Pedig vegighallgatott es adott egy utolso eselyt nekem,hogy rendbe tudjam hozni a hibaimat.
2023. máj. 19. 18:50
 143/148 anonim ***** válasza:
89%
Az agyi teljesítményed helyrehozása sok időt vesz igénybe. De majd rájön. 🤭Annyi ideje nem hinném, hogy lesz.
2023. máj. 19. 18:52
 144/148 anonim ***** válasza:
100%
Majd ott is letilt
2023. máj. 19. 20:02
 145/148 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, semmi nem ér annyit hogy eldobd az életedet!

A szerelmed lefektette neked a szabályokat,kérte hogy várj még.

Tudom hogy ilyenkor nehéz,mert szinte megszakad a szív,de maradjon meg a tartásod és önbecsülésed,mert ha így folytatod..egy fikarcnyit sem fogod érdekelni. Megfog keresni,de ne zaklasd,foglald el magadat.

Akárhol olvastam,mindig azt kérte tőled hogy még várj. Ezzel konkrétan azt üzente neked hogy még nem áll készen és ha ezt csinálod,elűzöd teljesen.

2023. máj. 20. 07:20
 146/148 anonim ***** válasza:
100%
Hát....nem túl sokáig tartott a kibékülés. 🤭
2023. máj. 20. 07:24
 147/148 anonim ***** válasza:
Szállj le róla, magadnak meg keress pszichiátert mert beteg vagy.
2023. máj. 21. 21:00
 148/148 anonim ***** válasza:
Ó, és most már az anyját is zaklatnád, persze.
2023. máj. 21. 21:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!