Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/148 A kérdező kommentje:

Buntessenek leszarom

De tudnia kell mit erzek,utana eldontheti hogy megprobaljuk ujra vagy sem.

2023. máj. 19. 12:51
 52/148 anonim ***** válasza:
64%

Ennyi story, hogy pattanhat ki egy egyetemista fejéből?

Nagyon átlátható, ha az ember elejétől végig olvassa a reakcióidat.

Próbálkozz valami elmedokiál. Ajánlom Dr. Csernust, kb egy szinten vagytok érzelmi, és szellemi szinten egyaránt.

2023. máj. 19. 12:52
 53/148 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Valószinű még nem heverte ki az elöző kapcsolatát! Vagy reménykedik, hogy vissza jön a régi nője! Én a helyedben hagynám 1 hónapig ne is jelentkezzél! Ha nem fog ez időszak alatt megkeresni, akkor nem volták számára fontos!
2023. máj. 19. 12:52
 54/148 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyetemista.Dolgozom de ma nem mentem be mert idegosszeomlasom van.
2023. máj. 19. 12:53
 55/148 A kérdező kommentje:
53: koszonom,vegre egy normalis reakcio amiben van eselyem talan🥺
2023. máj. 19. 12:53
 56/148 anonim ***** válasza:
93%
Ennyire ideggyenge embert se mindennap látni, aki nem megy be dolgozni, mert neki "idegösszeomlása" van egy srác miatt, aki szemmel láthatóan csak dugni akart volna, semmi mást... Kezeltesd magad, mert rémisztően viselkedsz. Felnőtt ember tudja már kontrollálni magát és felfogni, hogy a nem az NEM! De semmi gond, ha ezt így folytatod, csak megérősíted abban a srácot, hogy nagyon helyesen tette, hogy tiltott. Tiltani is fog minden más felületen is, ha nem szakadsz le róla. Nem érdekli az érzéseid, tényleg nem látod??
2023. máj. 19. 13:00
 57/148 anonim ***** válasza:
92%

"Hogyan érhetném el hogy feloldjon?"

Legyen már önbecsülésed!

2023. máj. 19. 13:00
 58/148 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, elmondom én mit látok:

Ő kért valamit.

Te nem tartottad tiszteletben a kérését.

Ő letiltott emiatt.

Te most azt tervezed, hogy nem tartod tiszteletben a döntését és mindenképp ráerőszakolod az akaratodat.

Nem akarod ráerőszakolni az akaratodat? Jól hallom, ezt gondolod?

"el KELL mondanom neki"

"meg AKAROM mondani neki"

"tudnia KELL"

Te tulajdonképpen lesz*rod azt a srácot, te a saját érzelmeidet és akaratodat akarod kielégíteni, a többi nem érdekel.

Ez szomorú. Ezen dolgozz még majd, mielőtt belevágnál egy társas kapcsolatba. Senki nem szereti azokat, akik másokra erőltetik a saját akaratukat és érzelmeiket.

2023. máj. 19. 13:11
 59/148 A kérdező kommentje:
Ha feltorom a fiokjat akkor buntetnek erte?
2023. máj. 19. 13:12
 60/148 A kérdező kommentje:
Meg akarok halni.
2023. máj. 19. 13:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!