Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj, de úgy viselkedsz mint egy hisztis ovis, hogy de igen szeret, de igen írok neki mert én AKAROM

Ő meg nem akar. Büszkeség, kislány, önbecsülés.

2023. máj. 19. 11:53
 22/148 A kérdező kommentje:
Szerinte én rohantam,ő meg lassan akart haladni.
2023. máj. 19. 11:53
 23/148 A kérdező kommentje:
21: ha kell mindennap újabb kamuprofilrol felkeresem de tudnia kell,es vegig kell hallgatnia az erzeseimet
2023. máj. 19. 11:54
 24/148 anonim ***** válasza:
96%

Ha ott írsz neki, ott is tiltani fog 🤷‍♀️

Ha ennyire nyomatod magad, azzal garantáltan csak annyit érsz el, hogy tenyleg ne akarjon tőled semmit.

2023. máj. 19. 11:55
 25/148 A kérdező kommentje:
20: ismerem ot es tudom hogy erdekli mert mindig az volt a baja hogy sosem mutatom ki az erzeseimet fele
 26/148 A kérdező kommentje:
24: mit tegyek? Hagyjam hogy elveszitsem orokre?
 27/148 anonim ***** válasza:
100%

Hát végülis az lett amit mondott. Majd kiderül, hogy lesz e belőle kapcsolat vagy sem. Most kiderült.

Egyébként vedd már észre, ő azt kérte, hogy lassítsatok, erre te most rá akarsz zúdítani mindent, ráadásul akár zaklatásig is elmennél ezzel.

Hát ez minden csak az nem, amit kért tőled.

De persze, írj neki nyugodtan. Végülis kontaktus nélkül semerre sem megy az egész, ha meg egyértelmű közlések történnek, úgy egyszerűbb az egészet lerendezni.

2023. máj. 19. 11:57
 28/148 anonim ***** válasza:
40%

Tudod csajoknál ez máshogy működik, mint a pasiknál.

Ha nagyon nyomulsz az rossz fényt vet rád, míg ha a pasi csinálja, akkor lehet kellemes egy lány számára.

Felfogod, ha jelentesz neki valamit fel fog oldani?!!!

2023. máj. 19. 12:01
 29/148 A kérdező kommentje:
Tudnia kell mit erzek,mindig mondta hogy erzeketlen vagyok sokszor vele es soha nem mondom el neki ha problemam van,itt az ideje tudnia hogy mit erzek.
2023. máj. 19. 12:01
 30/148 anonim ***** válasza:
91%

Azt hiszem Ő ezt nyomatékosan közölte veled.

"Ha változik, majd szólok"

2023. máj. 19. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!