Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?
Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.
Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.
Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.
Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..
Elköszönt tőlem és letiltott..
Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?
Kétségbe vagyok esve
23/L
Kérdező, de mire számítasz?
Szerinted nem tudja? Hisz a sztorid szerint ezt rég letisztáztátok.
Értem én, hogy ilyenko rmáshog yogndolkodik az ember, de próbáld meg reálsan látni: ha azt mondod neki, hgoy szereted, semmi új információt nem adsz neki, ő ennek az infónak a birtokában tiltott le. Szóval hiába mondod el neki, semmi nem változik.
"69: hosszu hanguzenetekben,telefonba is elmondta hogy mennyire szeret engem es mindig elmondta hogy miket szeret bennem es hogy fel ujra szeretni de miattam megprobalna de csak ha szepen lassan haladunk:)"
úgyhogy te ennek fényében letámadtad és nyomultál.
Most őszintén... mire számítottál?:D
"hosszu hanguzenetekben,telefonba is elmondta hogy mennyire szeret engem es mindig elmondta hogy miket szeret bennem"
Ennek ellenére mégis letiltott, elég árulkodó.
"szerette bennem azt hogy mindig megerto voltam hogy nem tud gyorsan haladni velem"
Aham, annyira megértő voltál vele, hogy a végén azért tiltott le, mert valójában kicsit sem voltál megértő, hanem nyomultál és gyorsítani akartál...
Ti még nem vagytok kapcsolatban, de már bántalmazásra utaló jeleket mutatsz...
Nem hiszed?
Öngyilkossággal fenyegetőzől.
Az érzelmi zsarolás a verbális bántalmazás kategóriájába esik.
Azt írtad akár minden nap csinálsz egy új accountot, hogy írhass neki.
Ezt a jog zaklatásnak nevezi.
Feltörnéd a fiókját, hogy feloldhasd a tiltást.
Ez meg a levéltitok megsértése, a tövény kimondottan bünteti.
Kérdező, lásd kérlek: olynaokat írsz, amik alapján épeszű ember menekülne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!