Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Hogyan érjem el,hogy feloldjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hónapokig flörtöltünk.A vége az lett,hogy mindketten egymásba szerettünk és elhatároztuk,hogy mivel most lépett ki egy pár éves kapcsolatból ezért szépen lassan haladunk.

Nos, én a végén már picit türelmetlenebb voltam és a vége már tele volt feszültséggel és vitával,mert szerinte én gyorsan haladni akartam a “kapcsolattal”,ő meg szépen lassan akart haladni.

Tegnap éjjel bennem felgyűlt a feszültség,mert ha szeretjük egymást akkor miért nem haladunk szépen ahogyan kéne? Miért lépegetünk hátra?.A srác kiakadt rám,hogy mit képzelek magamról,meg hogy mi csak barátok vagyunk,extrákkal jelenleg és most ő nem keres kapcsolatot.

Megkérdeztem tőle,hogy akkor miért húzza az időmet,meg miért hazudozik ha ő állítólag nagyon szeret..

Elköszönt tőlem és letiltott..

Miért tette?Hogyan érhetném el,hogy meghallgassa az érzéseimet?

Kétségbe vagyok esve

23/L

2023. máj. 19. 11:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 A kérdező kommentje:
Nem igaz,csak osszevesztunk es valoszinuleg idegessegebol tiltott..
2023. máj. 19. 13:33
 82/148 A kérdező kommentje:
Volt mar pelda hogy egyszer letiltott mert erzeketlen voltam es nem mutattam ki fele az erzeseimet es akkor tiltott de masnap feloldott hogy ideges volt es le kellett nyugodnia mert bunkoztam vele
2023. máj. 19. 13:34
 83/148 anonim ***** válasza:
91%
Akkor meg mit izélsz? Holnapra felold és annyi.
2023. máj. 19. 13:34
 84/148 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy elég nehéz elképzelni, hogy te egy felnőtt ember vagy. Én 14-5 évesen voltam ilyen érzelmi szinten..
2023. máj. 19. 13:35
 85/148 A kérdező kommentje:
Mert felek hogy most nem fog feloldani.Most nagyon komoly volt velem..
2023. máj. 19. 13:35
 86/148 A kérdező kommentje:
23 eves vagyok utolso
2023. máj. 19. 13:36
 87/148 A kérdező kommentje:
En csak segitseget kertem mert nem akarom elvesziteni mert nagyon szeretem,ehelyett tanacs helyett csak osztjatok az eszt.Hogy tud nemelyik ember ilyen torz szemelyiseggel tukorbe nezni? En ha latok egy segitsegkerot segitek neki,es nem rugok bele,nem betegezem le hanem segitek neki ott ahol tudok!
2023. máj. 19. 13:37
 88/148 anonim ***** válasza:
100%
Azt értem, hogy félsz ettől, de igazából ha elkezded zaklatni, szerinted segíted azt, hgoy feloldjon, vagy inkább teszel ellene?
2023. máj. 19. 13:38
 89/148 A kérdező kommentje:
De nem tudom elfelejteni mert szeretem es barmit megtennek erte,tenyleg barmit
2023. máj. 19. 13:41
 90/148 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon vicces, hogy még te vonod kérdőre a válaszolókat a "torz" személyiségük miatt, miközben te bőven kimeríted az elmebetegség fogalmát is. Érzelmi zsarolsz, öngyilkossággal fenyegetőzöl, fel akarod törni a másik fiókját, nem jelent számodra akadály törvényt sérteni sem, mert hogy a zaklatás és a fiókfeltörés bizony az, ecsetelgeted, hogy márpedig tudni KELL, hogy te mit érzel, csak magadra gondolsz, önző vagy, részletezed itt, hogy te dolgozni sem mentél, mert idegösszeomlásod van stb stb. Hisztérikusan és elmondhatatlan betegesen, szánalmasan viselkedsz, szóval inkább te nézzél tükörbe, mert nem vagy százas. Valóban szükséged van segítségre, csak nem idegen emberektől, hanem egy képzett szakembertől, méghozzá sürgősen!
2023. máj. 19. 13:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!