Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam? Szóba hozzam? Felejtsem el?
A férjem nagyon finnyás, a kezdetektől tudom. De annyira, hogy fintorogva elfordul, ha pl az akváriumban kakil a hal. A gyerekünk születésénél bent volt ugyan, de inkább kötelességtudatból. Később kérte, hogy ne kelljen pelenkáznia - pótolta mással, nem gond. Jó férj, gondos és szerető apa, szeretjük egymást.
Újra terhes vagyok, a 10. hétben. Kombinált teszt előtt ránéztek UH-val a magzatra, iszonyatosan stresszeltem előtte, már hallottam ilyenkor a "sajnos nincs szívhang" mondatot. Éjjel rémálmom volt róla, amúgy is pocsékul vagyok végig...
Mindegy is, most minden rendben. Megkaptam a kis UH képet, kint mosolyogva odatettem a férjem elé, hogy íme, minden oké. Erre vicceskedve grimaszol, hogy nagyon örül, de ezt (már ti. a képet) nem kellett volna látnia.
Mondom, miért? Mi a baj?
Nincs baj, csak ő nem bírja az "ilyesmit".
De nem értem, ez a gyereked, természetes dolog...
Az is természetes, hogy mindenki sz@rik, de arra sem kíváncsi.
...
Micsoda...?!
Kitört belőlem az anyasárkány, kiosztottam, hogy gondolja át, mit mond, ő meg védte köreit, hogy nem tudja észérvekkel megmagyarázni az érzéseit, különben is minek kellett ezt a témát erőltetnem (!!). Mondom, szerintem nagyon gyorsan csukd be a szád, mielőtt tovább rontod a helyzetet!
Nagyon felzaklatott. Mintha véres tampont vagy ilyesmit mutogattam volna neki, plusz még neki áll feljebb. Tudom, hogy finnyás, kímélem az undi részletektől, de ezzel átlépett egy határt: a kicsi magzatot a sz@ráshoz hasonlítani... Nyilván nem GONDOLJA így, csak extrém hülyén választotta meg a szavait, de minimum egy őszinte bocsánatkérést elvárnék.
Azóta nem tudtunk beszélni, már lement az első gőz az agyamról. Nem tudom, szóba hozzam-e vagy tekintsem nyelvbotlásnak és inkább hagyjam annyiban.
Tényleg gusztustalan beszólás volt, cseppet sem vicces.
Mindazonáltal, a kötelességből bent volt a szülésnél... tudod, hogy nem bír semmi ilyesmit, a másodiknál már végképp nem erőltetném az apás szülést. Segíteni úgyse tud, szerintem ne tetézzétek a bajt.
Hát itt nem neked kellene felé lépned, hanem neki kellene bocsánatért esedeznie nálad.
Nem tudom..de a férjed felfogta vajon hogy mit mondott? 🤔
"minimum egy őszinte bocsánatkérést elvárnék"
Ne várj bocsánatkérést, lehet, hogy ő jobban szenved, mint te.
Ezek érdekes dolgok. Nem tudja őszintén szeretni a Magzataitokat?!
Valami olyasmi történhetett vele gyerekkorában, amiről nem tudsz! Édesanyjával, édesapjával beszéltél már valaha?
Ismeritek egyáltalán egy más szüleit? Volt jegyesoktatás a házasságkötés előtt? Vagy nem templomi esküvőt tartottatok, hanem csak polgári anyakönyv vezetés előtt mondtátok ki az igen szócskát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!