Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapra elmegy a párom el caminora, kicsit rosszul esik. Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, ő most kitalálta, hogy elmegy caminozni. Az majdnem egy hónap teljes különlét. Én nem szeretnék és nem is tudok vele menni a munkám miatt. Ő fizetés nélküli szabadságot vesz ki. Nekem jobban esett volna, ha együtt utazunk el valahova kicsit később egy-két hétre. Nektek ez beleférne?2023. ápr. 6. 15:35
1/37 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, az én párom nélkülem nem is menne, velem akarja magát jól érezni.
De vannak párok, akiket nem zavar.
2/37 anonim válasza:
igen, beleférne. miért kellene mindent együtt csinálni? a camino meg pont arról szól, hogy egyedül találd meg a belső utadat. Egyedül!
4/37 anonim válasza:
Az esne rosszul, ha csak kijelentené, hogy ő megy és előtte meg se beszélte volna velem. Amúgy egy hónap nem olyan sok, szóval ha nagyon szeretne menni és alaposan átgondolta, én nem tartanám vissza. Ha tudnék se mennék vele, mert engem nem is vonz a dolog, másrészt meg szerintem ennek pont akkor van értelme, ha az ember egyedül megy.
5/37 anonim válasza:
Tényleg ennyire vallásos? Mert helyedben nem venném be ezt a dumát. Itt 1 hónapig mást fog csinálni.
6/37 anonim válasza:
Ja, azért ha nem olyan vallásos, akkor én megnézném a jegyet, bizonyítékot, hogy odamegy-e egyáltalán. Lehet ott akar felszedni valakit.
7/37 anonim válasza:
Egyénfüggő, kinek mi fér bele. Ismerek olyan párokat, akik hónapokat is töltöttek pl. Amerikában egymás nélkül, mégis évek ótaboldog kapcsolatban vannak. Igazából a legkiegyensúlyozottabb, hosszú kapcsolatok, amikről tudok, pont olyanok, hogy egymás nélkül is elmennek haverozni, utazni, bármit csinálni, nincsenek összenőve, nem kontrollálják egymást folyton. Amelyik kapcsolat nem él túl 1 hónapot, az annyit is ért.
8/37 anonim válasza:
Kérdező, semmiből semmi kijelentette, nem beszélte meg veled, hogy te is próbálj meg legalább kivenni szabit? Én értem, azt aki azt írja, hogy 1 hónapot nem birtok ki, arról nem a külön töltött idő tehet róla, de nem mindegy, hogy másfél év után csak felhozta és nem bánja egyáltalán, hogy külön lesztek, vagy érdeklődött előre, hogy neked lenne-e rá időd.
9/37 anonim válasza:
Beleférne. Ez róla szól. Ha lehetősége van, akkor menjen.
10/37 A kérdező kommentje:
#5-ös - az el caminora nem csak vallásosak mennek. Teljesen mainstream túraútvonal lett némi útkeresési jelleggel. Kétség sem fér hozzá, hogy oda megy.
#8-as -természetesen megbeszélte, de mint mondtam, sem kedvem, sem lehetőségem nincs egy hónapra elmenni.
Nekem az esik rosszul, hogy nem valami olyan programot keresett, ami mindkettőnknek megfelelne. Túlélem természetesen, nagy lány vagyok, csak elég fiatal még a kapcsolat, hogy hónapokra egyedül akarjunk lenni. Én legalábbis nem akarnék.
2023. ápr. 6. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!