Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy hónapra elmegy a párom el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapra elmegy a párom el caminora, kicsit rosszul esik. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, ő most kitalálta, hogy elmegy caminozni. Az majdnem egy hónap teljes különlét. Én nem szeretnék és nem is tudok vele menni a munkám miatt. Ő fizetés nélküli szabadságot vesz ki. Nekem jobban esett volna, ha együtt utazunk el valahova kicsit később egy-két hétre. Nektek ez beleférne?
2023. ápr. 6. 15:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
71%

Másfél év neked fiatal? Szerintem 5 hónap az.

Mitol félsz most úgy őszintén?

2023. ápr. 6. 16:20
 12/37 anonim ***** válasza:
89%

Egészséges párkapcsolatban nem vagytok összenőve és teljes mértékben normális, hogy van úgy, hogy nem egyeztek meg valamiben. Te nem is mennél megha meg is tehetnéd, akkor mi a bajod? Tegyük fel jobb állásod lenne más városban és már eldontotted, hogy élsz a lehetőséggel és ő nem akarna menni oda. Akkor érthető lenne, hogy kiakadna valamelyikőtök, de így...

Szabad akarata van, nem kívánságműsor egy párkapcsolat.

Gondot okoz 1 hónap különlét, akkor gond van veled, vagy a kapcsolatoddal.

2023. ápr. 6. 16:33
 13/37 anonim ***** válasza:
15%
Engem az érdekelne melyik az a munkahely ami kiad 1 hónap szabit erre hogy caminozzon vk. Nekem mar táppénz helyett is rendes szabit kell kivennem hogy fogyjon, mert a főnök nem szereti ha valaki túl sokat van tappenzen
2023. ápr. 6. 16:45
 14/37 A kérdező kommentje:

#12-es - sok minden zavar. Tipikusan ismerkedni szoktak emberek az ilyen utakon, a megvilágosodás nagy lózung.

#13-as - jó munkahelye van, fizetés nélküli szabit vett ki, két projekt között van, megteheti.

2023. ápr. 6. 16:47
 15/37 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, ha ő tényleg hívő, akkor nem ismerkedni megy oda más nőkkel azért, hogy félrelépjen.

Tudod, aki meg akar csalni annak mindegy a helyszín!

2023. ápr. 6. 16:53
 16/37 A kérdező kommentje:
#15-ös, dehogy hívő:)
2023. ápr. 6. 16:55
 17/37 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem meg nagy kamu az egész. Neked találta ki hogy ő elmegy utat keresni. Közben meg gondolom más fèle utakon jár. Nyugodtan le lehet pontozni ezt is. Az ötlet egyébként briliáns.
2023. ápr. 6. 16:55
 18/37 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem hívő, akkor félremegy b@szni és ott hulyiti a nőket, hogy megvilágítást ad nekik.

Dobd ki még ma, hadd menjen nyugodtan, de ne hagyd magad te is hülyére venni!

2023. ápr. 6. 16:57
 19/37 A kérdező kommentje:
#17-es, minden nap bejelentkezik, küld majd képeket, van egy app, amin megosztja a mozgását, nem tudna átverni, ha akarna sem :)
2023. ápr. 6. 16:57
 20/37 anonim ***** válasza:
24%
Jaj, dehogynem, mindent meglehet oldani. :)
2023. ápr. 6. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!