Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapra elmegy a párom el caminora, kicsit rosszul esik. Túlreagálom?
Azért annyi veszélye van a dolognak, hogy hazajön és megvilágosodik.
Mert én már hallottam olyat, hogy aki ezt végigcsinálta (vagy valamennyit az egészből) az úgy jött haza, hogy utána megváltoztatta az egész életét. Volt aki elvált, vagy messzire költözött a lakhelyétől, munkahelyet váltott stb.
Úgyhogy az benne van a pakliban, hogy egy másmilyen életszemlélettel tér haza.
Azért camino helyett mashova menni elég rizikós, itt pecsételnek is, azt nehéz átverni. Ha akar megcsalni, mashol is megteheti.
De: a camino meg egy közös utazás teljesen más, úgyhogy ezt nem róhatod fel neki. Ezt egyedül kell végigcsinálni, én is tervezem, de a párom sem örülne szerintem meg nem is akarok nélküle lenni egy hónapig.
Ha ez ilyen hirtelen, "csá, akkor én most mentem" dolog, akkor nem reagálod túl.
Ha ezt régen tervezi, sokat beszéltetek róla, akkor túlreagálod.
27-es - kettő között. Nyilván nem egyik napról a másikra dőlt el, de kb egy hónapja merült fel először.
26-os: "én is tervezem, de a párom sem örülne szerintem meg nem is akarok nélküle lenni egy hónapig." - na igen...
Szerintem ez baromi jó dolog. Ha a párom akarna menni, én támogatnám benne. Minden olyan dologban érdemes a párunkat támogatni ami az álmai megélése és az énje fejlődését szolgálja.
Ráadásul 1 hónap nem nagy idő.
Inkább használd ki az alkalmat és te is csinálj valamiféle önmegvalósítást most, hogy felszabadul egy csomó időd.
Az én párom önkénteskedni ment ki külföldre pont a COVID kitörése leőtt 1 hónappal... 4 hónapra ment ki és akkor jöttek a lezárások, szóval nem épp úg yalakultak a dolgok ahogy elterveztük:D
De ő rengeteget fejlődött emberileg is, képességileg is, tudásilag is azidő alatt, és én is megírtam és feljátszottam pár dalt, sokat fejlődtem egy hangszeren való játszásban és jól esett a barátaimra fókuszálni teljesen.
Az ember eg yönálló lény és az önmagunkra vlaó koncentrálás manapság úgy van eladva, mint valami önző dolog, pedig alapvető szükséglet. Ráadásul csak akkor tud igazán adni valaki a másiknak valamit, ha ő maga is ép és egész.
Erre a megcsalásmániás bolondra ne hallgass, kissé frusztrált, és azt se tudja mi pontosan ez a túra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!