Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túlreagálom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom? Vagy jogosan haragszok emiatt a férjemre?

Figyelt kérdés

5 hónapja szültem, 5 kg plusz van még rajtam. Most 68 kg vagyok és 166 cm. De ez mindegy is, ha több lennék, akkor se érdemelném ezt.

Tegnap azt mondta a férjem, hogy ém most úgyis könnyebben fekvőtámaszozok, mert mindenem lóg. Szerintem amúgy nem, csak a hasam nagyobb, mint terhesség előtt. Ez nekem mégis rosszul esett, mert régen túlsúlyos voltam és van egy evészavarom is, amiről persze ő is tud. Nekem az ilyenek még rosszabbul esnek, mint másnak. Ezt is tudja, próbál változni. Régen heti rendszerességgel voltak bántó megjegyzések. Szülés óta ez a 2., tehát jobb a helyzet.

Ma bocsánatot kért. Sajnálja, hogy fájdalmat okozott. Majd viccesen hozzátette:

Tinát is szeretjük és neki IS csüng a hasa.

Tina a kollégájának a disznója...

Ezen én kiakadtam és sírva fakadtam.

Szerinte az evészavarom miatt túlreagálom. Szerintem ez a legtöbb nőnek rosszul esett volna. Szerintetek?

2022. dec. 30. 01:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%
Az én kapcsolatomban simán megy ez a fajta viccelődés 28N
2022. dec. 30. 01:51
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Nálam meg zéró toleranciás, ha valaki paraszt. Ha régen heti rendszerességgel ezt csinálta, akkor mégis mit vártál? Hogy gyengéd és kedves lesz hozzád később? A férjem SOHA nem mondana nekem ilyeneket, még viccből sem, pedig bőven van rajtam felesleg, de tudja, mennyi mindent teszek bele, hogy ezen változtassak. Sőt, ha magamat szidom is megvéd, még saját magamtól is. El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen ember mellett éljek, nemhogy gyereket vállaljak vele.
2022. dec. 30. 01:56
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Én elküldtem volna a büdös pcsba! Fszkalap az ilyen ember!

"Régen heti rendszerességgel voltak bántó megjegyzések."

Akkor kellett volna kibszni!

2022. dec. 30. 02:26
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Régen heti rendszerességgel voltak ilyen megjegyzései, válaszul te nem kib@sztad, hanem szültél neki egy gyereket. Akkor most mi is a kérdés?
2022. dec. 30. 02:31
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Hozzámentél egy bunkóhoz.
2022. dec. 30. 02:38
 6/22 anonim ***** válasza:
11%

Túlreagálod

- 2 gyerekes csüngő hasú anya

2022. dec. 30. 03:14
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Miért? Mert ha téged szidnak, szidjanak mást is? Abszolút nem normális!
2022. dec. 30. 03:17
 8/22 anonim ***** válasza:
20%

Ha viccbol mondja, tulreagalod, ha direkt bszogat, akkor nem. Mi is viccelodunk ilyenekkel. Az eveszavarod mentalis problema, ezt rendbe kene tenned. Egy VICCEN ne sertodj mar meg.

170 centihez vagyok 68 kilo, rohadtul nem vagyok kover es nem is fogyozok, te is kb olyan “kover” lehetsz, mint en. Persze semmi baj nincs azzal, ha jobban tetszel magadnak x kiloval kevesebben, de nem kell ezt a temat ennyire komolyan venni. A parod is azert poenkodik, mert valojaban tok 8 neki az a par kilo.

2022. dec. 30. 04:46
 9/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha két ember szereti egymást, akkor nem bántják egymást ott, ahol pontosan tudják, hogy az a másiknak fáj. 8-as: ha a férjének kicsi a farka, akkor viccből sem fogja pöcöknek becézni, mert _rosszul esik_ neki! Aki a másik gyengeségével (és ebben az esetben betegségével) viccelődik, az egy paraszt, erre mentség nincs!
2022. dec. 30. 05:06
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

Hogy tudtál hozzá menni, gyereket szülni neki? Ez borzasztóan megalázó, hogy így beszél veled, nem lehet, hogy az evészavarodat is az ő viselkedése okozza?

Ha nem jársz pszichológushoz, akkor kellene, lehet, hogy magad is meglepődnél, ha ráébrednél, hogy bántalmazó kapcsolatban élsz, aki szeret, az nem így viselkedik.

2022. dec. 30. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!