Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom? Vagy jogosan haragszok emiatt a férjemre?
5 hónapja szültem, 5 kg plusz van még rajtam. Most 68 kg vagyok és 166 cm. De ez mindegy is, ha több lennék, akkor se érdemelném ezt.
Tegnap azt mondta a férjem, hogy ém most úgyis könnyebben fekvőtámaszozok, mert mindenem lóg. Szerintem amúgy nem, csak a hasam nagyobb, mint terhesség előtt. Ez nekem mégis rosszul esett, mert régen túlsúlyos voltam és van egy evészavarom is, amiről persze ő is tud. Nekem az ilyenek még rosszabbul esnek, mint másnak. Ezt is tudja, próbál változni. Régen heti rendszerességgel voltak bántó megjegyzések. Szülés óta ez a 2., tehát jobb a helyzet.
Ma bocsánatot kért. Sajnálja, hogy fájdalmat okozott. Majd viccesen hozzátette:
Tinát is szeretjük és neki IS csüng a hasa.
Tina a kollégájának a disznója...
Ezen én kiakadtam és sírva fakadtam.
Szerinte az evészavarom miatt túlreagálom. Szerintem ez a legtöbb nőnek rosszul esett volna. Szerintetek?
Én elküldtem volna a büdös pcsba! Fszkalap az ilyen ember!
"Régen heti rendszerességgel voltak bántó megjegyzések."
Akkor kellett volna kibszni!
Túlreagálod
- 2 gyerekes csüngő hasú anya
Ha viccbol mondja, tulreagalod, ha direkt bszogat, akkor nem. Mi is viccelodunk ilyenekkel. Az eveszavarod mentalis problema, ezt rendbe kene tenned. Egy VICCEN ne sertodj mar meg.
170 centihez vagyok 68 kilo, rohadtul nem vagyok kover es nem is fogyozok, te is kb olyan “kover” lehetsz, mint en. Persze semmi baj nincs azzal, ha jobban tetszel magadnak x kiloval kevesebben, de nem kell ezt a temat ennyire komolyan venni. A parod is azert poenkodik, mert valojaban tok 8 neki az a par kilo.
Hogy tudtál hozzá menni, gyereket szülni neki? Ez borzasztóan megalázó, hogy így beszél veled, nem lehet, hogy az evészavarodat is az ő viselkedése okozza?
Ha nem jársz pszichológushoz, akkor kellene, lehet, hogy magad is meglepődnél, ha ráébrednél, hogy bántalmazó kapcsolatban élsz, aki szeret, az nem így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!