Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom? Vagy jogosan haragszok emiatt a férjemre?
5 hónapja szültem, 5 kg plusz van még rajtam. Most 68 kg vagyok és 166 cm. De ez mindegy is, ha több lennék, akkor se érdemelném ezt.
Tegnap azt mondta a férjem, hogy ém most úgyis könnyebben fekvőtámaszozok, mert mindenem lóg. Szerintem amúgy nem, csak a hasam nagyobb, mint terhesség előtt. Ez nekem mégis rosszul esett, mert régen túlsúlyos voltam és van egy evészavarom is, amiről persze ő is tud. Nekem az ilyenek még rosszabbul esnek, mint másnak. Ezt is tudja, próbál változni. Régen heti rendszerességgel voltak bántó megjegyzések. Szülés óta ez a 2., tehát jobb a helyzet.
Ma bocsánatot kért. Sajnálja, hogy fájdalmat okozott. Majd viccesen hozzátette:
Tinát is szeretjük és neki IS csüng a hasa.
Tina a kollégájának a disznója...
Ezen én kiakadtam és sírva fakadtam.
Szerinte az evészavarom miatt túlreagálom. Szerintem ez a legtöbb nőnek rosszul esett volna. Szerintetek?
Ez a férfi nem szeret és legfőképp nem tisztel téged. Elképzelni nem tudom, hogy ilyen önbizalomromboló dolgokat mondjak annak, akit szeretek.
Mindig megdöbbenek azon, hogy sok férfi meri venni a bátorságot ahhoz, hogy egy frissen szült nőt b@szogassanak akár a súlyával, akár a kevés szexszel. Az a nő 9 hónapig viselt mindenféle kellemetlen tünetet, a terhességgel bevállalt különböző eü kockázatokat, a szülés meg konkrétan egy életveszélyes állapot, amit szintén végigcsinált, szétszakadt alul, a hormonjai szanaszét vannak, ébren kell lennie majdnem 0-24-ben, életben kell tartania a gyerekét, aki teljes mértékben tőle függ. Rohadtul nehéz ezt az időszakot épp ésszel kibírni. Ezek után hogy jön bárki ahhoz, hogy számonkérje a - 5 kg-t, a vékony derekat meg a rendszeres szexet?
5 kg az vicc.
Nem veszi figyelembe, hogy nálad hol van a vicces meg a bunkóság határa, és ez gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!