Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom? Vagy jogosan haragszok emiatt a férjemre?
5 hónapja szültem, 5 kg plusz van még rajtam. Most 68 kg vagyok és 166 cm. De ez mindegy is, ha több lennék, akkor se érdemelném ezt.
Tegnap azt mondta a férjem, hogy ém most úgyis könnyebben fekvőtámaszozok, mert mindenem lóg. Szerintem amúgy nem, csak a hasam nagyobb, mint terhesség előtt. Ez nekem mégis rosszul esett, mert régen túlsúlyos voltam és van egy evészavarom is, amiről persze ő is tud. Nekem az ilyenek még rosszabbul esnek, mint másnak. Ezt is tudja, próbál változni. Régen heti rendszerességgel voltak bántó megjegyzések. Szülés óta ez a 2., tehát jobb a helyzet.
Ma bocsánatot kért. Sajnálja, hogy fájdalmat okozott. Majd viccesen hozzátette:
Tinát is szeretjük és neki IS csüng a hasa.
Tina a kollégájának a disznója...
Ezen én kiakadtam és sírva fakadtam.
Szerinte az evészavarom miatt túlreagálom. Szerintem ez a legtöbb nőnek rosszul esett volna. Szerintetek?
Én nagyon is értem a viccet és sokan csodálkoznak hogy még nem buktam ki DE ez nagyon nem az a vicc!!!
Ez egy taho parasztság és tuti ha többször mondja én a f**kaval kezdenék ugyanúgy viccelődni.
Jogosan haragszol, de tehetsz ellene, hogy fejezze be.
Add le az 5 kilót és ha tovabvra is gúnyol mondd meg neki, hogy vagy befejezi vagy válsz.
Ilyen egyszerű.
Én már tényleg csak azt nem értem, hogy voltál képes egy ilyen emberhez nem csak hozzámenni, de még szülni is neki???
Hisz te magad írtad, hogy előtte heti szinten beszólogatott, te meg ahelyett, hogy kibszarintottad volna, inkább szültél neki🤦🏻♀️
Valahogy az ilyen nőket nem tudom sajnálni.
Bocs, de Tinánál felnevettem :D
De egyébként egy mocsok a párod.
Ha ő nem egy tökéletes adonisz, akkor simán vissza kell vágni. A férfiak a farkuk méretére érzékenyek, meg a kopaszodâsra...
Párszor visszaszólsz és rá fog jönni, hogy ez nem olyan vicces mégsem.
Másfelől meg... Tudtad, hogy ilyen, mégis őt választottad, ezek szerint nem zavar ez téged annyira.
Ha közeledne, hogy szexelni akar akkor szépen mondd, hogy menjen egy nem csüngőhasúhoz.
Csak az a baj, hogy amekkora paraszt menne is.
Nyilvánvalóan nem tetszel neki és ezért hozza ezt tudtodra, hátha nagy sértettségedben vissza fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!