Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megalázó vagy túlreagálom?
Az van, hogy a férjemmel és a másfél éves gyermekünkkel élünk, úgy, hogy a teljes háztartás és a teljes gyerek gondozás az én feladatom. A férjem ugyan vállalta, hogy hetente egyszer porszívózik, esténként elmosogat és hetente 3x ő csinálja az esti fürdetést, de ezek 90%-ban elmaradnak. Alig látjuk, vagy home office-ban dolgozik vagy videojátékozik a tetőtéri szobájában. Én az utóbbi időben nagyon elkeseredtem attól, hogy nem lehet szólni hozzá, nem érdekeljük, nem lehet semmit megbeszélni, nem kérhetek segítséget, mert az ő énideje mindennél előbbre van. De még ez is csak a jéghegy csúcsa kb., mert még tök semmi dolgokba beleköt és még azért is engem hülyéz le, meg hibáztat, amit ő ront el. Pl. a 70x140 cm-s törülközőt hosszában akarta a gyerekre tekerni, akkor én adtam neki rossz törülközőt, ami mindenhol rövid és nem fér bele a gyerek. Úgyhogy többször mondtam már neki, hogy gondolkodom, hogy elválnék. Erre meg azt mondja, hogy toxikus vagyok és bántalmazom őt ezzel.
Na, az anyagi helyzetünk olyan, hogy jelenleg nekem jön a GyED, a lakásban nekem van tulajdoni hányadom, neki nincs, viszont az ő számlájához van társkártyám, limittel. Ezt korábban akkor használtam, ha ételt, háztartási cuccot, gyereknek szükséges cuccot vettem. Ha már nekem volt valami a listában, inkább fizettem az én kártyámmal. Amikor kb.másodjára mondtam neki a válást, visszakérte a bankkártyáját, hogy ha el akarok válni, akkor csináljak úgy. Aztán később nem volt annyira fókuszban ez a válás nekem, próbálkoztam még türelmesebb lenni meg ilyenek, s akkor egyszercsak jön és hozza a társkártyát ezekkel a szavakkal: “Itt az ideje, hogy ezt visszakapd, mert mostanában rendesen viselkedtél: nem emlegetted, hogy elválsz.”
Hát ezt én annyira megalázónak éreztem! Azóta is ott van a kártya, ahova lerakta, én meg próbálok a saját kártyámmal kijönni, mert rosszul vagyok, ha csak ránézek arra kártyára… :( És mostanában meg kérdezi, hogy miért van ott a kártya és miért nem használom, s meg van sértve, hogy nem vettem vissza.
Lehet, hogy én reagálom ezt túl? Simán el kéne fogadnom és használni megint?
Ezért kellett volna megismernetek egymást! Tudod randi... rémlik? Ha eleinte meg is játsza magát, rövid időn belül kiütközik a valós személyisége és normális ember az ilyennel megszakítja a kapcsolatot, nem pedig gyereket szül neki...
Még a lakásban sincs semmi tulajdona... b.nám ki mint macskát szarni!
Mikor eszrevehetted volna hogy a gyereket TE akartad es nem pedig O ! Akkor kellett volna elore atgondolni. Hogy okeee bevallalod. Nehany patronbol ossze is jott a gyerek. Megszulted. Radobbentel hogy jeee tenyleg csak TE akartad, nem O. Nem, nem enyhul meg. Nem nem fogja jobban akarni hisz csak TE akartad a gyereket.
Es most johet a tesoo projekt.
Ezutan pedig meg par gyakoris siras.
Te vallaltad. Nem TI !
Mostmar vegig kell csinalni. Kb 19-20 év. Hamar elszalad. Hipp hopp felno !
😄😄
5, egy szót nem írt arról, hogy bánja a gyereket, csak le írta, hogy van :D
Ha pedig a férfi nem szeretne gyereket, akkor nyissa ki a kis pofikáját, aztán mondja el, mint egy felnőtt, felelősség teljes férfi, nem egy tutyimutyi sz.rházi :D
Vagy esetleg védekezzen, szintén az előbb említett okok miatt :D
Rosszindulatú vagytok! És valószínűleg tökéletesek. Szánalmas.
Kérdező,
valóban el kellene válni. Így most azt érzi, hatalma van feletted, mert végül nem merted meglépni a válást. Nem kell ezt eltűrnöd neki. Változni nem fog. Erre képtelenek az emberek. És a gyereknek is jobb lesz, ha nem egy toxikus környezetben nő fel. Mert a rossz viszony rá is hatással lesz.
Micsoda okos emberkék vannak😅. Sok faszi igen is akarja a gyereket, aztán szarik rá.
Amúgy se ez a kérdés ki mi merre.
Kérdező! Igazából egyedül csinálsz mindent, anyagilag is jól vagy... szóval felesleges oda a párod.
Vállj el és keress majd egy normális pasit.
Ki a F* mondta neked hogy azt mondta barki hogy megbanta... Nem..
Hanem a pali nem akarta. Ennyi.
Mar minden toxikus 2023 ban.
Ha 1 helyett 2 db pok van a plafonon amit leszedsz,az is erosen toxikus kornyezet.. 2023 ban aki vendegsegben jobbrol balra tusszent: az narcisztikus. :D Tudod. Minden toxikus. Foleg amikor nem latja hogy csak o akarta a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!