Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez megalázó vagy túlreagálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megalázó vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a férjemmel és a másfél éves gyermekünkkel élünk, úgy, hogy a teljes háztartás és a teljes gyerek gondozás az én feladatom. A férjem ugyan vállalta, hogy hetente egyszer porszívózik, esténként elmosogat és hetente 3x ő csinálja az esti fürdetést, de ezek 90%-ban elmaradnak. Alig látjuk, vagy home office-ban dolgozik vagy videojátékozik a tetőtéri szobájában. Én az utóbbi időben nagyon elkeseredtem attól, hogy nem lehet szólni hozzá, nem érdekeljük, nem lehet semmit megbeszélni, nem kérhetek segítséget, mert az ő énideje mindennél előbbre van. De még ez is csak a jéghegy csúcsa kb., mert még tök semmi dolgokba beleköt és még azért is engem hülyéz le, meg hibáztat, amit ő ront el. Pl. a 70x140 cm-s törülközőt hosszában akarta a gyerekre tekerni, akkor én adtam neki rossz törülközőt, ami mindenhol rövid és nem fér bele a gyerek. Úgyhogy többször mondtam már neki, hogy gondolkodom, hogy elválnék. Erre meg azt mondja, hogy toxikus vagyok és bántalmazom őt ezzel.

Na, az anyagi helyzetünk olyan, hogy jelenleg nekem jön a GyED, a lakásban nekem van tulajdoni hányadom, neki nincs, viszont az ő számlájához van társkártyám, limittel. Ezt korábban akkor használtam, ha ételt, háztartási cuccot, gyereknek szükséges cuccot vettem. Ha már nekem volt valami a listában, inkább fizettem az én kártyámmal. Amikor kb.másodjára mondtam neki a válást, visszakérte a bankkártyáját, hogy ha el akarok válni, akkor csináljak úgy. Aztán később nem volt annyira fókuszban ez a válás nekem, próbálkoztam még türelmesebb lenni meg ilyenek, s akkor egyszercsak jön és hozza a társkártyát ezekkel a szavakkal: “Itt az ideje, hogy ezt visszakapd, mert mostanában rendesen viselkedtél: nem emlegetted, hogy elválsz.”

Hát ezt én annyira megalázónak éreztem! Azóta is ott van a kártya, ahova lerakta, én meg próbálok a saját kártyámmal kijönni, mert rosszul vagyok, ha csak ránézek arra kártyára… :( És mostanában meg kérdezi, hogy miért van ott a kártya és miért nem használom, s meg van sértve, hogy nem vettem vissza.

Lehet, hogy én reagálom ezt túl? Simán el kéne fogadnom és használni megint?

2023. ápr. 11. 23:08
A kérdező szavazást indított:
Megalázó
Normális
61 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha továbbra is jól viselkedsz, talán cukrot is kapsz...
2023. ápr. 11. 23:10
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Simán elkéne válni. Nem csak mondani.
2023. ápr. 11. 23:11
 3/32 anonim ***** válasza:
41%
Ki vagy merülve, mindenre ugrassz, érzékeny vagy és nincs közös pillanatotok..Kérj segitséget olyantól akiben megtudsz bízni, szükséged volna pihenésre. Nem csak neked.
2023. ápr. 11. 23:14
 4/32 anonim ***** válasza:
81%

Ezért kellett volna megismernetek egymást! Tudod randi... rémlik? Ha eleinte meg is játsza magát, rövid időn belül kiütközik a valós személyisége és normális ember az ilyennel megszakítja a kapcsolatot, nem pedig gyereket szül neki...

Még a lakásban sincs semmi tulajdona... b.nám ki mint macskát szarni!

2023. ápr. 11. 23:21
 5/32 anonim ***** válasza:
18%

Mikor eszrevehetted volna hogy a gyereket TE akartad es nem pedig O ! Akkor kellett volna elore atgondolni. Hogy okeee bevallalod. Nehany patronbol ossze is jott a gyerek. Megszulted. Radobbentel hogy jeee tenyleg csak TE akartad, nem O. Nem, nem enyhul meg. Nem nem fogja jobban akarni hisz csak TE akartad a gyereket.

Es most johet a tesoo projekt.

Ezutan pedig meg par gyakoris siras.

Te vallaltad. Nem TI !

Mostmar vegig kell csinalni. Kb 19-20 év. Hamar elszalad. Hipp hopp felno !

😄😄

2023. ápr. 11. 23:21
 6/32 anonim ***** válasza:
79%

5, egy szót nem írt arról, hogy bánja a gyereket, csak le írta, hogy van :D

Ha pedig a férfi nem szeretne gyereket, akkor nyissa ki a kis pofikáját, aztán mondja el, mint egy felnőtt, felelősség teljes férfi, nem egy tutyimutyi sz.rházi :D

Vagy esetleg védekezzen, szintén az előbb említett okok miatt :D

2023. ápr. 11. 23:26
 7/32 anonim ***** válasza:
88%

Rosszindulatú vagytok! És valószínűleg tökéletesek. Szánalmas.

Kérdező,

valóban el kellene válni. Így most azt érzi, hatalma van feletted, mert végül nem merted meglépni a válást. Nem kell ezt eltűrnöd neki. Változni nem fog. Erre képtelenek az emberek. És a gyereknek is jobb lesz, ha nem egy toxikus környezetben nő fel. Mert a rossz viszony rá is hatással lesz.

2023. ápr. 11. 23:28
 8/32 anonim ***** válasza:
76%

Micsoda okos emberkék vannak😅. Sok faszi igen is akarja a gyereket, aztán szarik rá.

Amúgy se ez a kérdés ki mi merre.

Kérdező! Igazából egyedül csinálsz mindent, anyagilag is jól vagy... szóval felesleges oda a párod.

Vállj el és keress majd egy normális pasit.

2023. ápr. 11. 23:32
 9/32 anonim ***** válasza:
11%

Ki a F* mondta neked hogy azt mondta barki hogy megbanta... Nem..

Hanem a pali nem akarta. Ennyi.

2023. ápr. 11. 23:34
 10/32 anonim ***** válasza:
11%

Mar minden toxikus 2023 ban.

Ha 1 helyett 2 db pok van a plafonon amit leszedsz,az is erosen toxikus kornyezet.. 2023 ban aki vendegsegben jobbrol balra tusszent: az narcisztikus. :D Tudod. Minden toxikus. Foleg amikor nem latja hogy csak o akarta a gyereket.

2023. ápr. 11. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!