Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy jogosan érzem magam megbántva, megalázva emiatt?

Figyelt kérdés

ukrán barátnőm van egy éve, távkapcsolatban vagyunk, nyáron terveztük az összeköltözést. közbejött a háború így felajánlottam neki, hogy költözzön ide és segítek neki amiben tudok. tegnap este közölte, hogy inkább Svájcba költözik, mert az ott élő barátai szállást és munkát ajánlottak fel neki. szót sem említett arról hogy esetleg menjek utána vagy hasonlók.

őszintén én ezen nagyon megbántódtam, megalázottnak érzem magam mert számomra ez úgy tűnik, hogy a "csóró magyar" helyett Svájcot és az ottani kényelmes életet választotta. valahogy azóta kedvem sincs nagyon beszélni vele és azon gondolkodom egyáltalán mi dolgunk van nekünk még egymással ezek után

2022. márc. 13. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Egy éve leveleztek, de ezenkívül semmi? Ezt nem nevezném kapcsolatnak.
2022. márc. 13. 18:17
 2/10 A kérdező kommentje:
NEM ezt írtam.
2022. márc. 13. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Jogosan érzed magad megbántva. Ha ezt nem sikerül megbeszélni vele(mondd el amit itt, hogy ez rosszul esett neked) akkor le kell zárni.
2022. márc. 13. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Megértelek:( sajnos ezen nem változtat az a tény, hogy nem vagy neki olyan fontos, mint neked ő. Ez a kapcsolat nem tudott rendesen kibontakozni.
2022. márc. 13. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
le kell zárni
2022. márc. 13. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Ő is tudja, hogy a barátnőd? Mert ebből nem az jön le. Mindjárt itt a nyár. Akkor hogyan terveztétek az összeköltözést?
2022. márc. 13. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

Egy csomo ukran a "haborura" hivatkozva, megragadja az alkalmat es huzza a csikot nyugatra, oda ahol a haboru elott a hatuk kozepere sem kivantak oket, es csak korlatolt ideig maradhattak.

Miert irtam idezojelbe a haborut?

Beregszaszi ismeros mondta, hogy onnan is rengetegen "elmenekultek", kb. mindenkinek azt meselik, hogy uresek a boltok es mindenhol lovoldoznek.

Persze ebbol semmi sem igaz. Az arak felmentek ugyan, de minden van - katonakon es lovoldozesen kivul! A haboru az orszag csak egy bizonyos reszen zajlik, de ettol fuggetlenul rengetegen "menekulnek".

A baratnod is ilyen lehet. Egyet tanulj meg: az ukranok rengeteget hazudnak es egy cseppet sem megbizhatoak. Penzert konnyen kaphatoak.

2022. márc. 13. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele.

Nem tudom mennyire alapos az asszociációd, de bármi más okai is lehetnek.

2022. márc. 13. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem téged választott. Ezt el kell fogadnod.
2022. márc. 14. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:

"számomra ez úgy tűnik, hogy a "csóró magyar" helyett Svájcot és az ottani kényelmes életet választotta."

Csak te érzed magad csóró magyarnak, és Svájcban sem lesz még jó ideig kényelmes élete egy menekültnek.

Nem volt köztetek komoly kapcsolat, szabad ember, nem tartozik neked semmivel. (Gondolom, azért megköszönte, hogy felajánlottad a segítségedet.)

2022. márc. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!