Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom az esetet?
Közeleg a szilveszter.
Párommal nem igazán beszéltünk komolyan arról hogy mit csinálunk majd. Mondta szervez bulit, de később meggondolta magát. Oda hívott. A napokban szólt hogy foglalt helyet de csak magának, én nem férnék már be a létszámban, befizette, fog menni. Egyedül.
Én erről nem tudtam semmit. Ajánlottam neki hogy mi lenne ha együtt töltenénk azt az estét, elmennénk valahová ketten. Ha nem is bulizni, de kikapcsolódni. Az volt a válasz hogy miért nem szóltam hamarabb.
Mert én nem tudtam hogy rendez magának! helyet ahová megy. És ő ezt már nem mondja le.
Tehát én csinálják amit akarok.
Nagyon megbántott. A hátam mögött szervezte le, eszébe sem jutott hogy talán lehetne közös programunk is. Csak nekem. Hozzá kell tennem hogy nagyon keveset tudunk találkozni mindkettőnk munkája miatt. De akkor este nem dolgozik egyikőnk sem. Pont sikerülhetett volna. De nem.
Nagyon rosszul esett.
28/N
Most akkor volt konkrét megbeszélés vagy sem?
Jelezted neki korábban, hogy mit akarsz, vagy sem?
Nem mindegy. Mert ha senki nem mondott semmi konkrétat, nincs is értelme ezen kattogni. Viszont, ha te napokkal előre szóltál, ő meg nem vette figyelembe, nem csoda, ha kivagy.
Programot szervezett nélküled, ráadásul nem is tudtál róla és azt sem mondhatja, hogy meglepetésnek szánta, mert egyértemű, hogy nem akar veled lenni aznap este. Nem tudom, hogy alapvetően milyen a kapcsoaltotok,de ha keveset taliztok és ennek ellenére sem hívott el, valószínűleg kezd eltávolodni. Én is biztosan kiakadnek a helyedben, hogy meg csak nem is szólt róla, arról meg nem is beszélve, hogy meg sem hívott.
23 n
1#-es
Nem volt konkrét megbeszélés. De azután szólt mikor már magának lefoglalta.
Úgy gondolom, te ebbe a kapcsolatba többet látsz, mint amiről valójában szól.
Egyébként a helyedben elmennék bulizni, ha tehetem, vagy csak magamra szánnám azt a napot, azután elgondolkodnék, mennyi értelme folytatni ezt így. Szerintem nem te vagy az első a prioritási listán, de ne legyen igazam!...
Egy párkapcsolatban "mi" vagyunk benne. Nálatok ez "te" és "ő", nem "mi".
Ez nem párkapcsolat, csak azt hiszed, hogy az.
Nincs olyan, hogy valaki egy stabil, normális párkapcsolatban van, és nem közös programot tervez, hanem magának tervez és a másiknak nem is szól, csak utólag. Ez nem párkapcsolat. Egy vicc.
Most már nem akar menni, mert "ezen vergődök". Inkább otthon marad. Kértem hogy miattam ne mondja le én azért haragudtam mert meg kellett volna beszélni, mint egy pár, hogy ha nincs hely csak 1 embernek akkor valamit kitalálni.
Megsértődött hogy neki ennyi sem jár, a saját anyja sem szabja meg neki, mikor pont arra kértem hogy menjen, ne én legyek a bűnbak.
De az vagyok.
Ő nem említette. Én naív, megkérdeztem, hogy miért nem találunk ki valamit közösen, hogy együtt legyünk.
-Ő otthon lesz, vagy megy dolgozni inkább. Nem akar senkivel találkozni.
Jelenleg ennyi🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!