Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom az esetet?

Figyelt kérdés

Közeleg a szilveszter.

Párommal nem igazán beszéltünk komolyan arról hogy mit csinálunk majd. Mondta szervez bulit, de később meggondolta magát. Oda hívott. A napokban szólt hogy foglalt helyet de csak magának, én nem férnék már be a létszámban, befizette, fog menni. Egyedül.

Én erről nem tudtam semmit. Ajánlottam neki hogy mi lenne ha együtt töltenénk azt az estét, elmennénk valahová ketten. Ha nem is bulizni, de kikapcsolódni. Az volt a válasz hogy miért nem szóltam hamarabb.

Mert én nem tudtam hogy rendez magának! helyet ahová megy. És ő ezt már nem mondja le.

Tehát én csinálják amit akarok.

Nagyon megbántott. A hátam mögött szervezte le, eszébe sem jutott hogy talán lehetne közös programunk is. Csak nekem. Hozzá kell tennem hogy nagyon keveset tudunk találkozni mindkettőnk munkája miatt. De akkor este nem dolgozik egyikőnk sem. Pont sikerülhetett volna. De nem.

Nagyon rosszul esett.

28/N

2021. dec. 30. 15:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ez a remek ember először érzelmileg zsarol, majd annyira belelovalja magát a saját hülyeségébe, hogy most csak passzív-agresszívan hisztizik. Az igen. Jó is így lezárni egy ilyen remek évet.

Én a helyedben szingliként futnék neki 2022-nek...

2021. dec. 30. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, mit akarsz ettől az embertől? Nagyon sértő amit csinál.
2021. dec. 31. 05:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt bunkó, egyértelmű, hogy nem szeret. Akkor minek tartanád. meg. Keress inkább egy jópasit.
2021. dec. 31. 07:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Flegma, nagyképű, lekezelő veled szemben, gyakorlatilag sz.. rba sem néz. Agyilag óvoda szint, mentálisan egy hulladék. Mit vársz tőle, most őszintén?!...
2021. dec. 31. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem vele kezded a jövő évet!
2021. dec. 31. 15:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Elment a bálba.🙂
2021. dec. 31. 22:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Te meg otthon egyedül?
2021. dec. 31. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
Ó, hát a királylány végül elment a bálba? Most fuss, messzire és ne mondd meg hova! :P
2021. dec. 31. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!