Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne vagy tùlreagàlom?
Pàrommal már több ève vagyunk együtt ès felfigyeltem valamire ami nekem elèggè rosszul esik.
Mindig szòvá teszi, ha nő vègez valamilyen "fèrfiasabb" dolgot ès vagánynak tartja.
Pl ő mindig bolondult a motorozásèrt, nemrèg vettünk is egyet ès nèha járunk túrázni. Ha meglát a forgalomban egy motorost aki nő, mindig szòvá teszi: " nèzd, láttad, egy nő volt?! Ez hölgyike volt!"
Vagy ugyanùgy ha pl traktort vezet egy nő, rácsodálkozik ès vagánynak tartja.
Ez nekem nem tudom mièrt, de sèrtőnek hat. Arra gondolok,hogy bezzeg mikor èn vègzek olyasmi munkát, azt nem èrtèkeli ennyire, pl vidèken nagyon sokszor hordtam a felvàgott fát vagy vègeztem fizikai munkát a nagyszüleimmel akik földet műveltek. Illetve a kamionra nemrèg szereztem meg a jogsit,mert szeretnènk együtt menni nègykezesbe. Ezektől nem láttam ùgy hátast dobni,mint mikor meglát egy nőt a motoron...
Máskor èn is csodáljam, amikor egy fèrfi főz finomat, vagy fodrászkodik? Ès mindig mondjam neki mennyire vagány amit más fèrfi csinál de ő meg nem èrt hozzá?
Èn is mindig elismerem azt, aki jò valamiben, pl egy művèsz aki alkot valamit, legyen az bàrmilyen nemű...de ő konkrètan azèrt, mert nő volt az illető.
Bevallom,hogy nèha tùlreagálok dolgokat, ma ez a kèrdès volt bennem ès kiváncsi vagyok mit gondoltok?
25n
Dehogy ezek nem versenyeztetés miatt vannak más nőkkel. Hogy téged versenyeztetne.
Hanem szimplan más nők is erdeklik.
Hasonlo a párommal a szituhoz:
(Állandoan eszre kell vennie minden nőt keptelen mások mellett szimplan csak elmenni is hogy ne nezze meg)
Jöttünk ki az obibol. Amikor az ajtonal meglatta hogy 3 plazacica féle ácsorog falécekkel vagy mivek az ajtoban. Egyből megjegyezte szóvá tette nekem hogy állitja azt se tudják mire kell meg hova:D
En meg ismét dohogtam magamban hogy a francba nem lehet kijonni se ugy az obibol hogy ne kéne valami nőket már megint eszrevenni. Nekem speciel fel se tűnt volna ha nem hívja fel rájuk a figyelmem.
Ezek NEM arrol azolnak hogy TE kevesebb lennél neki mint egy motoros csaj. Inkabb amolyan "munkás"tunet.
Általában szakiparban is tele a műhely fala mindenféle szakmabeli nővel aki fúrót vagy kalapácsot fog.
A pasiknak bejon ha a saját kisvilágukban nőt látnak.
Ahogy az epitomunkasok meg fütyülgetnek a nők után.
Magyarán parasztok csak. Ennyi.
Egyik nő attol nem kevesebb a szemukben hogy épp nem fogja a kalapacsot.
De pl szeretik azt is amikor a párjuk a pólójukban van.
Ez olyasmi érzés lehet bennük mint amikor egy kutya megjelöli a saját területét. Ha egy nőn az ő cuccuk, eszközük, akármilyük van.
Köszi a válaszokat!
Szerinte nem igaz ès engem is elismer, de vagány ha olyasmit lát... èn pedig látom, ès èrzem, hogy amikor èn csináltam ezeket akkor nem tette ìgy szòvá, mint ezeket az idegeneket.
Mintha alapbòl vagányak lennènek,csak mert nő neműek, mintha nagy figyelmet fordìtana rájuk. Ilyenkor legszívesebben azt mondanám menjen keressen egy olyat magának.
Én a #2-el értek egyet.Ő bámulgatja a neki tetsző nőket, de elkezd veled beszélni róla, hogy elüsse a dolog élét.Ha te is motoroznál ugyanúgy nézegetné a nőket tovább.Ez egy paraszt viselkedés, amit azzal magyaráz meg, hogy csak azért nézi azt a nőt, mert az ő hobbijával foglalkozik.
Javaslom kezdj el kondizni járni és innentől nézegesd a kigyúrt bikákat.Ne felejtsd el mindig csorgatni a nyálad ha elmegy egy mellettetek valahol.Mindenképp dörgöld a pasid orra alá milyen jó nézegetni egy izmos, kigyúrt pasit.Ha háborog ezen, akkor csak annyit mondj, tudod drágám, nekem a kondizás a hobbim.Csak emiatt nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!