Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan esik rosszul vagy tulreagalom?
Szoval eleg gyakran elofordul, hogy a parommal - akivel nemreg kezdtuk komolyra forditani a dolgokat, mert nalunk baratsagbol lett tobb- amikor egyutt vagyunk, pl elmegyek hozza, vagy o hozzam es egymasnal alszunk, masnap nem ir egy uzenetet sem. Neha ilyenkor este rairok hogy minden okes e vagy hogy telt a napja, es alig alig ir. Van h jon uzenet, de tobbsegeben nem. Pl ma reggel ment haza tolem, utana ra ket orara hivott ami ritka, nemtudtam a telefon felvenni, irtam neki egy uzenetet, azota se valaszol. Viszonylag sokat talalkozunk, de ez az sms hivas kontakt nem mukodik. Tulreagalom? Rosszul esik h nem tudok rola reggel ota semmit es nem is irt az uzenetemre.
31N 39F
egyebkent a talalkozoink mindig tartalmasak, kommunikacio es szex teren is egyarant. csak mindig azvan bennem ha annyira erdekelnem nem
tudna megallni h ne tudjon rolam h epp most mit csinalok vagy akarmi...
0:30-tól megkapod a választ:
https://www.youtube.com/watch?v=71RisJKKoOM
Nem tudom, miért hiszik manapság sokan, hogy mindenki szeret pötyögni és ezzel ellenőrzik a másikat állandóan, amivel megerősítést csikarnak ki maguknak, hogy csak ő van neki...
A technika megöli a kapcsolatokat és hazuggá is teszi...
Ettől még én is kirohanok a kertbe és a kútba vágom a telefont..., mert idegesítő a "fojtogatás" és ellenőrzés.
20 s néhány éve elég volt az adott szó, izgalommal megvárta az ember a másnapi találkozást s volt is mit mesélni....élmény a személyes tali, de most megkaptad az üzit-emailt..ja...ennyi s birka-mód.
Inkább több erőt fektessél a személyes talikba, mint a napi 20 zaklatásba, mert ebből szevasz lesz előbb utóbb...
# 6
Szerinted nem zaklatás:DDD Nevezzük fárasztásnak akkor:DDD
Miért nem kérdezed meg, ha olyan jól elbeszélgettek, hiszen erre is kapnál választ akkor vagy nem...
Fogadd el így és legyen ez a legnagyobb bajod a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!