Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadtam, mert a párom nem jött haza munkaból és én nagyon rosszul voltam. Túlreagálom?
Figyelt kérdés
A padlón tértem magamhoz és rögtön hívtam, hogy jöjjön, de a kollégája miatt nem jött haza,mert haza kellett hozni a 20km-re levő munkahelyükről!2014. jan. 24. 10:21
1/20 anonim válasza:
Igen tulreagalod.Azert elajulni nem kell mert egyszer kesobb jonn haza.Felhivtad volna es megkerded mi ujsag.Ennyi.
2/20 ASOT válasza:
Felhívott h hazaviszi?
Ha tudtál róla akkor kissé túlreagáltad.
3/20 anonim válasza:
Elájultál,majd felhívtad,hogy menjen haza?
Szerintem inkább a mentőket kellet volna hívni,vagy egy ismerőst,hogy vigyen be az ügyeletre!Munkahely az munkahely!Nem szaladgálhat az ember kénye kedve szerint haza onnan senki!
4/20 anonim válasza:
Félreérthetően fogalmazol: rosszul lettél, de nem a párod miatt, viszont hívni próbáltad őt és ő nem ment hozzád időben, nem ?
5/20 anonim válasza:
szerintem ilyennel nem kellene rögtön őt hívnod. dolgozik, plussz még, hogy te elájultál? ezzel csak megijeszted, bestresszeled, csak akkor hívd, ha tényleg senki nem tud segíteni neked
6/20 ASOT válasza:
szóval írd le nekünk bővebben!
Amiatt lettél rosszul, hogy nem jött haza és kiakadtál miatta?
Vagy rosszul lettél tudott róla mert felhívott és mondta h hazaviszi a kollégáját, és otthon a padlón talált?
7/20 A kérdező kommentje:
Nem az miatt. Hanyas hasmenes es nincs energiám. Meg teat fozni se
2014. jan. 24. 10:38
8/20 ASOT válasza:
És ezt aznap elmondtad neki, tudott róla?
9/20 anonim válasza:
Azta.. és akinek nincs senkije az mit szóljon? Én tudok magamról gondoskodni, ajánlom, hogy tanulj meg te is gondoskodni magadról! A párod nem rohangálhat csak úgy haza mert te beteg vagy...
10/20 anonim válasza:
Akkor meg a mentőt kell hívni cseszdmeg, nem a férjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!