Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadtam, mert a párom nem jött haza munkaból és én nagyon rosszul voltam. Túlreagálom?
Szerintem érthető, hogy kiakadtál. A párom elég sokat dolgozik, de ettől még ha felhívom és a segítségét kérem, természetes hogy azonnal jön.
Igaz, ezzel párhuzamosan egy szimpla ájulás miatt nem hívom, csak akkor, ha nagyon rosszul vagyok és orvoshoz kell vinni. Mert az utcára mégse megy az ember így egyedül.
Mindenesetre ha hazaér, beszéljétek meg a dolgot. Tudnod kell, hogy mikor számíthatsz rá és mikor kell más megoldást keresned.
en orulnek, hogy van munkaja.
ennyiert, nem stresszeltetnem...egyszer ketszer elneznek neki, aztan megkapja h vissza se gyere.
túl...a mentőt kellett volna hívni...a férjed semmit nem tud csinálni, amint tud megy hozzád haza, vagy már a kórházba..
ha csak úgy elájultál, és mos sincs erőd,,,akkor a mentőt azonnal...nem a gyakorin irogatni..ha erre képes vagy akkor akkora baj azért nem lehet...
Ha jól értem: beteg voltál, elájultál, felhívtad a párod, aki nem azért nem jött haza, mert nem tudott elszabadulni a munkahelyéről, hanem azért, mert inkább hazavitte a munkatársát.
Így nekem sem esne jól, 20 km távolságra nyilván van buszjárat is, amivel a kolléga haza tud menni, bár nem tudom, milyen arrafelé a közlekedés.
Viszont neked inkább az ügyeletet kellett volna előbb hívni.
#18 - Azt kaptad volna, amit minden ember kap, ha rosszul lesz és kórházba szállítják :).
Saját magad bonyolítottad túl az egészet.
Kérdező, ide acélasszonyok írnak, akik vakbélgyulladással is inkább bebicikliznek a kórházba és ha várni kell az orvosra, kölcsönkérik a műszereket és megműtik magukat, hogy utána időben haza tudjanak szaladni, hogy vacsorát főzzenek, közben még véletlenül sem szólnak a párjukat, nehogy elrontsák a napját.
De szerintem azért a párod tényleg kicsit lazán kezelte ezt valamiért. Ilyen helyzetben a férjem inkább hazajött volna, mint hogy a kollégáját fuvarozgassa. Azért remélem, sikerült tisztáznotok és szent a béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!