Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
A barátnőm amikor ismerkedtünk velem párhuzamosan "ismerkedett" egy másik pasival is, aki az elején mondta neki, hogy konkrétan csak megakarja dugni, semmi mást nem akar. Ő ezek után még szóba állt vele és beszélgettek hetekig, flörtölt vele, mikor rájött, hogy tényleg csak arra játszik. Addig végig szimpinek tartotta és jókat röhögcsélt vele.. Én amikor ezt megtudtam nagyon kiakadtam, szerintem jogosan. Most, hogy kezdek lehiggadni már annyira össze vagyok kavarodva, hogy nem tudok tisztán gondolkodni. Ráadásul egy munkahelyen dolgoznak, ez a legjobb az egészben, a srácnak már 10 csaj megvolt, a barátnőm ezt tudta, és mégis beszélgettek....

2013. dec. 3. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
A barátnőd lefeküdt vele? Mert a fenti sorokból nekem úgy tűnik, hogy nem. Akkor mi a gond? Ha kollégák, akkor valamilyen szinte muszáj beszélniük egymással. A párod veled van, téged szeret. De mással már szóba sem állhat?
2013. dec. 3. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg leküzdeni a kisebbségi érzésed és az irigységed a pasival szemben. Láthatóan ez egy jó pasi és sok nője volt már neked meg nem annyi (nem azt mondom hogy az ellentéte vagy). Ennélfogva félsz hogy a barátnőd majd vele lesz és téged otthagy vagy csak megcsal. Ha elhiszed hogy vagy olyan jó és érsz annyit mint az a pasi akkor nem félsz ettől. Ha pl van egy csúnya munkatársa arra nem vagy féltékeny mert "te jobb vagy annál". Pedig az események és körülmények szerint a csúnya pasival is megcsalhatna te csak azért vagy nyugodt mert h mit gondolsz a szituról. A folytonos féltékenykedésed idegesíteni fogja a barátnődet aki 1. vagy csak játszik a pasival és élvezi hogy egy jó pasi rá figyel 2. tényleg van esélye hogy meg fog csalni de akkor meg az a barátnőd gyengesége hogy nem tud hű lenni tehát ne vedd magadra.
2013. dec. 3. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

bírják az ilyet.

tudom! :)

2013. dec. 3. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kisebbségi érzésem van, csak nem tudom elfogadni, hogy megmondja neki mit akar és még szóba áll vele...
2013. dec. 3. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, és olvastam a "beszélgetésüket", mert elküldte, hogy nézzem meg, bár csak ne tette volna...
2013. dec. 3. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
megéltem ilyet másik oldalról is. akkor is bírta a lány. am szerintem meg is dugta, csak ez kimaradt a meséből.
2013. dec. 3. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:
És ezek után neki áll feljebb, hogy miért nem bízom benne :)
2013. dec. 3. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem,hogy ez neked sz.rul esik,de szerintem csak jólesett neki,hogy valaki érdeklődik iránta,jó nőnek érezte magát,hogy körüllegyeskedik a pasik. Nem is voltatok még együtt akkor. Higgadj le szerintem. Nekem is jól esett,hogy amikor egyedül voltam,többeknek is tetszettem. Lehet én is húztam volna az agyát ennek a pasinak,hogy növeljem az önbizalmam. Nagy kaland,a jelenlegi pasimnak az égadta világon semmit sem ártok vele.
2013. dec. 3. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!