Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? Vagy jogos?
Tudom, nem szép dolog kutakodni a másik fbjába, de tudtam a barátom jelszavát, anélkül, hogy ő tudta volna. Olyan beszélgetést találtam egy kisscsajjal, barátom írta neki, hogy elmehetnének valahova vagy ahogy gondolja. kislány írta, hogy nem jó neki. barátom mondja, hogy káár, pedig nagyon szerettelek volna látni meg talizni :(:( (sok szomorú fej) erre a kiscsaj: én is. erre a barátom: jaj de cuki vagy... valahogy oldjuk már meg a talit léccike :$:$ (sok pirulós fej...)biztos nem érsz rá holnap? :(:( és persze el akarta titkolni... nem tudom, igzaából, h most én reagálom túl? mert azzal mentegetőzött, hogy csak barátok... sztem a barátok nem így beszélnek egymással.
2éve vagyunk együtt egyébként. én 19 ő 23
Azt hogy te mit fantáziálsz be és hiszel el valamiről attól az még lehet nem igaz. Csak magadat megeteted, a saját képzeleterőddel.
A kérdés az: Kinézed-e a barátodból, hogy megcsaljon? Tettél e annyit a kapcsolatért, hogy ez ne történjen meg? Bízol a barátodban?
Az én barátnőmnek azt mondtam, hogy nem izgat kivel hogy beszél, kivel randizik/ismerkedik.
De ha engem 1x is megcsal, repül. Én bízom benne, és bízom abban hogy így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!