Jogos a reakcióm, vagy túlreagálom?
Egy idősebb férfival kezdtem el ismerkedni. Nagyon fel akart vinni a lakására, én elmondtam neki, hogy nem én vagyok az alkalmas jelölt, ha szexet akar, én nem vagyok az a fajta. Elfogadta, megértette.
Kért egy második találkozót is, mondtam, hogy rendben, bár nem tetszett az az akaratosság, amit mutatott, hogy de igenis menjek fel hozzá, stb.
A telefonbeszélgetés során tett egy nagyon b*nkó megjegyzést a halott édesapámra. Nagyon jól tudta, hogy elhunyt. Mondtam, hogy randi lefújva. Ma addig nyaggatott, amíg közöltem vele, hogy mi a bajom. Még ő van felháborodva, hogy "De hát viccelni sem lehet? Én csak poénkodni akartam, de az is baj."
Nem akarok vele beszélni, de nem érti meg, állandóan hívogat, meg ír, hogy mi a bajom, nem hisztizzek. Jogos, hogy ezek után nem akarok tudni róla, vagy túlreagálom?
25N
Ha már az eleje így indul, akkor szerintem sürgesd meg a kapcsolat végét. Nem csak a viccel volt bunkó, hanem a szex miatt is. Kétlem, hogy ilyen férfira van szükséged. Nem reagáltad túl.
(Persze, az idős pasik sokkal érettebbek... Emberek vannak, nem korosztályok, meg nemek.)
Anyám ez egy tipikus tahó pasi.A 2. beszélgetésnél megsérti apukád emlékét?Micsoda ökör az ilyen?
Sosem lenne szabad igy beszélnie,ilyet mondania.Ez egy öntelt fráter hagyd a fenébe nem te reagálod túl.Az ilyen nem tiszteli a nőket.
Mit mondott szó szerint?
Amúgy szerintem is egy tuskó...
Éppen telefonáltunk, amikor kopogott a postás, hogy levelet hozott Édesapámnak, írjam alá. Mondtam, hogy leteszem, később visszacsörgök. Postásnak elmondtam, hogy vigye vissza a levelet (reklámanyag volt, rendelj ezt és nyersz egy másik dolgot típusú).
Visszahívtam, és kérdezte, hogy mi volt. Én meg mondtam, hogy levél jött Apumnak, de 6 éve meghalt. Erre közölte, hogy biztos az örökségről jött értesítés.
Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat!
nos itt mindenki azt írja milyen bunkó a pasi.Én a megjegyzését nem tartom bunkónak,tényleg ez csak egy poén volt.Bár nem mindenki vevő az ilyesfajta beszólásokra,kinek mi a határ ez emberfüggő!
A másik dolog engem inkább jobban zavarna ha nagyon erőszakos és nem érti meg azt hogy a "Nem" az akkor is nem.
Ha nem akarsz vele többet találkozni akkor ne reagálj semmit a telefonjaira,sms-re egyszer csak megunja és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!