Jogosan akadtam ki? Anyám szerint túlreagálom.
Én is kiakadnék, igazad van!
Ne vigye el senki a cuccaim kérdés nélkül. Akivel így utáljuk egymást az ne is nyúljon hozz.
A cipő pedig nálam egy kényes dolog, azt én családnak és barátnőnek sem adom kölcsön. Ruhát bármikor, de cipőt én nem szeretem más után hordani-presze ez már az én nyavajám.
Neked van igazad, de kicsit kulturáltabban. :)
Alap dolog, hogy elkérem, ha nem az enyém, azonkívül cipőt nem ajánlatos kölcsön kérni, venni, mert csak te tapostad ki magadnak.
Én békés természetű vagyok. Szeretem is a sógornőmet, de még így is megjegyeztem volna neki a dolgot. Ha nem szeretném meg egyenesen nyakon is vágtam volna. Rühellem, ha a cuccaimhoz nyúlkálnak az engedélyem nélkül.
Persze van olyan nálunk is, hogy nem vagyok otthon és sógornőmnek kellene valamim, de mindig felhív, hogy elveheti-e. Én mondom neki, hogy persze bemész a szobámba és itt találod, szóval irigy se vagyok, csak említse meg a dolgot.
Igazad van, én is utálom, ha elveszik a cuccaimat.
De!!! Ezt kulturáltan is meg lehet fogalmazni, nem ilyen alpári stílusban, már ne is haragudj. Főleg ezen a fórumon leszel kedves kicsit moderálni magadat, mert az agyam eldobom, hogy ilyeneket kell itt olvasni.
De ettől függetlenül ne hagyd, hogy elvegye. Állapodjatok meg, hogy melyik kinek a szekrénye/polca, mindenki oda pakolja a SAJÁT cuccát, és csak azt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!