Jogosan haragszom, vagy túlreagálom?
Szóval a helyzet a következő. Több, mint 3 éve vagyunk együtt a párommal, együtt is lakunk és általában egész jól megvagyunk. Viszont tegnap nagyon megharagudtam rá. Néha szokott olyat csinálni, hogy ha véletlenül bejelentkezve hagyom a Facebook-ot, lájkol valamit az én nevemben. Én ezt poénra szoktam venni, és tegnap gondoltam visszaadom neki( nem, nem 12 évesek vagyunk, de nem vagyunk mindig komolyak). Odamentem a géphez, hogy lájkoljak valamit a nevében, de észrevette, és eltolt onnan. Én erre rácsimpaszkodtam. Ő erre azt a megoldást találta, hogy lelökött magáról az ágyra, és rámdőlt, majd miután látta, hogy nem nagyon kapok levegőt, úgy szállt le rólam, hogy előtte azért még jól ráült a hasamra. Mondtam neki, hogy ez nagyon nem volt vicces, mert ebből akármi bajom lehetett volna, azért mégiscsak több, mint 80 kg. Ő csak azt hajtogatta, hogy rossz voltam, és csak így tudott leállítani( meg sem kért, hogy szálljak le róla). Azóta fáj a hasam, és hiába mondom neki, hogy ez elég komoly dolog, láthatóan meg sem hatja.
Az egészben az zavar a legjobban, hogy egy olyan miatt okozott fizikai fájdalmat(lájkolás), amit ő is megcsinált és én szó nélkül hagytam, még röhögtem is rajta. Kicsit úgy érzem, nem vesz komolyan és azt hiszi, bármit megtehet. Ez a rámülős dolog pedig azért érintett rosszul, mert semmi jelét nem mutatja annak, hogy rájött, hogy lehet, hogy ez kicsit tényleg durva volt, bocsánatot sem kért.
Bocsi, hogy hosszú lett, remélem, lesz aki végigolvassa. Mi a véleményetek? Egy hisztis liba vagyok?
Szerintem jogos.
Megbàntott? kérjen bocsànatot!Ki nem f0ssa le a szégyenérzetét?
Szerintem jogosan haragszol. Durva volt a párod. Lehet, hogy nem így akarta, és már megbánta. De akkor meg kérjen bocsánatot tőled. Nekem ez a véleményem.
Üdvözlettel: egy ötvenen felüli nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!