Jogosan haragszom, vagy túlreagálom?
Jogosan.
Mi is ugy járunk dolgozni hogy felváltva kocsival,de ha valakinek 5 pervnél több dolga van bárhol,akkor az megy külön,a többiek ne várjanak rá.
Az első ilyen simogatás után én hatalmas patáliát csaptam volna.
Hát ez érdekes történet!
Én sem vagyok féltékeny típus,de egy ilyen helyzetben biztosan a nőtől megkérdezném akar-e valamit a férjemtől?
A férjed nem valószínű hogy megcsal vele,szerintem túl kedves ember lehet a férjed,és nem akarja azzal megbántani a nőt,hogy akkor most vagy vissza veszel vagy nem kell többet velem fuvaroztatnod magad!
Én megmondanám a helyedben a férjednek,hogy vagy ő vagy te szólsz a nőnek,az kellemetlenebb a férjednek is ha te szólsz,inkább szóljon ő,fordított helyzetben a férjed szerintem már kiakadt volna!Remélem rendeződik a dolgotok:)
Miért kell ebből ügyet csinálni?
Felhívod az asszonyt,és megmondod neki,hogy holnaptól keressen más sofőrt vagy menjen busszal mert a férjed többé nem szállítja őt.
Ha megkérdezi miért,akkor szépen elmondod ami bánt.Amit ide leírtál.
- ugráltatod a férjemet
- kibeszélsz a hátunk mögött
- nézzél hülyének másokat de ne minket stb.
Minden csoda 3 napig tart,így a sértett asszonyka pletykája is csak 3 napig lesz érdekes.(mert hogy pletykálni fog az is biztos) A férjeddel meg úgyis helyre jön a béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!