Szerintetek jogos, hogy elegem van, vagy túlreagálom?
Eddig is voltak hülyeségei a szüleimnek, de ezen a nyáron kezd betelni a pohár.
Apa új mániája, hogy reggel fél 6-kor, amikor hazaér, felkelt valamilyen ürüggyel. Pl ma azért, hogy nézzem meg, milyen jó a víz a medencébe, meg hogy menjek vele fürdeni ki. Tegnap azért keltett, hogy nézzem meg mekkora gödröt ásott a kutya. Ha nem megyek, akkor meg én vagyok a sz@r lusta disznó, aki egész nap mereszti a seggét.. Szóval megyek, lerendezem pár perc alatt, de nem tudok visszaaludni. Hozzáteszem, hogy nagyon rosszul alszok, főleg nyáron, mikor korán világosodik. Szóval ma is fent vagyok fél 6 óta, hulla vagyok, alig látok. Ha lefeküdnék aludni és észrevenné, akkor megint lusta disznó vagyok..
A másik leggyakoribb, hogy "menjünk vásárolni, fél óra alatt megjárjuk". Jó, rábeszél, menjünk, mert megsajnálom... Volt, hogy 7 óra alatt jártuk meg, miközben nekem 1000 tanulnivalóm lett volna. Elindulunk a pennybe, de közbe bemegyünk még 5000 másik helyre.. És ha ezek után nem megyek egy ideig, akkor megint csak itthon meresztem a p*csámat...
Szóval ez csak 2 volt a sok hülyeség közül, nekem már nagyon elegem van. Igazából lenne lehetőségem költözni, és nagyon hajlok felé...
Szerintetek?
Ha ideges, akkor mindenkivel üvöltözik, teljesen idegbeteg.
Anyukám meg takarításmániás, semmi sem jó úgy, ahogy én megcsinálom.. Összerakom a szobámat, meglátja, szétszedi, megcsinálja ő. Ilyenkor "még a szobádat sem tudod összerakni, ha nem lennék, térdig járkálnátok a koszban". Ha nem teszem rendbe, akkor ugyanez a szöveg.
Különben tök normálisan rakom össze, tudok takarítani..
Amúgy 18 éves vagyok
De felkelek fél 6-kor, és így alszok kb 4 órát.
Amúgy sok helyes pasi van ám a pennybe, meg a lottózóba, ahol amúgy kint várom a kocsiba...
Egész nap itthon van, miért nem akkor "vesz be a dolgokba"??
Anya meg oké, hogy gondoskodik a környezetről, de muszáj emiatt lehordani a sárga földig? Utálom, hogy bejön a szobámba, mindent elpakol máshová, azt sem tudom, mi hl van, a saját szobámban!!
Annyira idegesítenek már, betelt a pohár! Örülök, ha nem alszok itthon, akkor sokkal nyugodtabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!