Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, hogy...

Szerintetek jogos, hogy elegem van, vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Eddig is voltak hülyeségei a szüleimnek, de ezen a nyáron kezd betelni a pohár.

Apa új mániája, hogy reggel fél 6-kor, amikor hazaér, felkelt valamilyen ürüggyel. Pl ma azért, hogy nézzem meg, milyen jó a víz a medencébe, meg hogy menjek vele fürdeni ki. Tegnap azért keltett, hogy nézzem meg mekkora gödröt ásott a kutya. Ha nem megyek, akkor meg én vagyok a sz@r lusta disznó, aki egész nap mereszti a seggét.. Szóval megyek, lerendezem pár perc alatt, de nem tudok visszaaludni. Hozzáteszem, hogy nagyon rosszul alszok, főleg nyáron, mikor korán világosodik. Szóval ma is fent vagyok fél 6 óta, hulla vagyok, alig látok. Ha lefeküdnék aludni és észrevenné, akkor megint lusta disznó vagyok..

A másik leggyakoribb, hogy "menjünk vásárolni, fél óra alatt megjárjuk". Jó, rábeszél, menjünk, mert megsajnálom... Volt, hogy 7 óra alatt jártuk meg, miközben nekem 1000 tanulnivalóm lett volna. Elindulunk a pennybe, de közbe bemegyünk még 5000 másik helyre.. És ha ezek után nem megyek egy ideig, akkor megint csak itthon meresztem a p*csámat...

Szóval ez csak 2 volt a sok hülyeség közül, nekem már nagyon elegem van. Igazából lenne lehetőségem költözni, és nagyon hajlok felé...

Szerintetek?

2012. júl. 10. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ez az alvás hiány nem normális, szerintem háziorvossal írass fel valami növényi alapú altatót.

a class fm-en reklámoznak is egyet.sedacur forte

[link]

10 kor beveszed és alhatsz is. sajnálom most apukádat, lehet most szeretné jóvá tenni,amit elcseszett, és így állsz hozzá :( az én apukám kb nem is kíváncsi rám. bárcsak hívna medencézni.:)

2012. júl. 10. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Tényleg van tanulnivalód, mert a -ba -be és -ban -ben használatát még nem sikerült megtanulnod 18 éves korodra....

"milyen jó a víz a medencébeN"

2012. júl. 12. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!