Mit tehetnék már? Elegem van az egész nyárból.
Figyelt kérdés
Anya folyton csak ígérgeti,hogy elmegyünk a Balatonra.Tavaly sem voltunk.Idén is megígérte.A barátja felajánlotta,hogy elmegyünk holnap,de anya mindjárt,hogy nem,mert dugó lesz,nem lesz hely,sokan lesznek,hamar leég a napon,fél a hosszú utakon..Őszintén már a ....-om kivan vele.hogy mindent csak ígérget....Mert meleg van,és??Akkor mi van?Nyáron az időnek az a dolga,hogy meleg legyen.Komolyan mondom,már elegem van...Múltkor 1 hetet kérleltem őket,mire beadták a derekukat,hogy na menjünk el strandra.......Így el is cseszik a nyaramat...Olyan fehér vagyok,mint a fal,itthon nem tudok kifeküdni,mert panel.Ők inkább a tv előtt döglenek egész nap a 4 fal között......-om kivan már ezzel a nyárral....Mi az istenanyját tehetnék már?Elegem van belőlük.....2012. júl. 6. 15:59
1/10 anonim válasza:
beszéljetek össze a barátaiddal és menjetek el (ha a szüleid elengednek),mond meg anyudnak h mindig csak ígérgeti a dolgot és h tavaly se voltatok sehol.Nálam ez bejött:)
2/10 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok....Barátaim nyaralnak,ahová ugyebár mi sem megyünk...
2012. júl. 6. 16:05
3/10 anonim válasza:
Ha elég neked a velencei tó is (egy 12 évesnek van akkora élmény mint a balaton)
Akkor beszélj össze valakivel aki szintén így van és mondjuk 2-3 évvel idősebb nálad, vesztek 2db vonatjegyet aztán irány a gárdonyi szabadstrand! Pár ezer forintból megússzátok.
Anyádéknak meg hagyj ott egy cetlit, hogy gárdonyba mentem NYARALNI jó tvzést, este jövök!
4/10 anonim válasza:
Ha van egy kedves,megértő rokonod akkor menj hozzá.Lakhat a Balcsinál,külföldön,tökmindegy merre.Ő nála ellehetnél,ő elvinne a strandra,időt töltenétek együtt,akár nyaralni is elmehetnél vele ha mondjuk egyedül megy és nem bánná:)
5/10 anonim válasza:
Ha anyud barátja benne van akkor menj el vele. Anyud meg hadd pukkadjon meg a melegben. Ha odaértek küldj pár strandolós képet és legközelebb csak lesz kedve csatlakozni.
6/10 anonim válasza:
nagyszülők, keresztszülők, unokatestvérek? engem anno nyáron mindig elcsaptak nyaralni az összes unokatestvéremmel együtt valamelyik nagyszülőhöz, aztán ott jöttünk-mentünk.
7/10 A kérdező kommentje:
Most épp átugrottam a mamáékhoz,onnan írok.Itt is alszok.Holnap estig itt leszek.Este pedig a kereszt szüleim elvisznek éjszakai fürdőzni.Anya nem engedett el az unokatesómmal strandra://
2012. júl. 6. 18:24
8/10 anonim válasza:
én keresztapámmal mentem meg nagynénémmel hetekre Balatonra..Idén ez most kimarad...:) szüleimmel még nem is nyaraltam :/
10/10 A kérdező kommentje:
Baranya...
2012. júl. 9. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!