Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az egész családom kibeszél...

Az egész családom kibeszél mindenkit. Nagyon zavar engem, és biztos vagyok benne, hogy velem is ezt csinálják, pedig én velük nem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Akárki akárkivel van, kibeszéli a másikat, akivel mondjuk tegnap tette ugyan azt azzal akivel most van.:S
2009. jan. 3. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismeros, undorito viselkedes. Mondd mindig, hogy tegedet nem erdekel a pletyka, es a ketszinuseget pedig utalod.

Ne legyel tars, mert szanalmas. Allj fel, es menj odebb, vagy haza, vagy a masik szobaba. Es szoljal rajuk, hogy nem szep dolog!!

Szembe vigyorogni, hat mogott furkalodni!

2009. jan. 3. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van sajnos!

Én ezt úgy oldom meg, hogy semmi fontosat nem mondok el az olyanoknak, akikről tudom, hogy tovább adhatják. Ha társaságban vagyunk, és beindul a pletykálkodás, akkor szólni is szoktam érte, hogy ne a jelen nem lévővel, hanem magukkal törődjenek. Eléggé felháborodnak ilyenkor, dehát ez van. Ja, és természetesen annak is szólni szoktam, akit kibeszéltek, csak, hogy tudja kik veszik körül.

2009. jan. 4. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az apósom ilyen. Mindenkit utál, senki sem jó neki, kitárgyalja még azokat is, akik a közvetlen családhoz tartoznak.

Én úgy "védekezek" ellene, hogy ritkán megyek hozzájuk, igyekszem kerülni és ha ott is vagyunk direkt nem figyelek a beszédjére, ha épp kibeszél vkit. Bunkó dolog, az lehet, de engem nem érdekel. Másfele nézek, vagy a gyerekemmel kezdek foglalkozni, vagy kezembe veszek egy újságot, stb.

Szerintem zárd ki magad az ilyen beszélgetésekből!

2009. jan. 4. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is ez van,csak még tesznek is hozzá dolgokat.Drága anyósom ilyen,addig szekál,addig mondja még be nem rágok azt kiosztom,és akkor megy végig a tel az egész familin,és ő a jó én a rossz.Ha tud mindenkit kibeszél,és mindenkit utál..Nagyon meg tudja/tudják játszani magukat!ÉN KIB...UTÁLOM A 2 SZÍNŰ EMBEREKET.Vállalni meg nem akarják a következményeket,ha rá kérdezel igaz-e?Ő nem,ők nem mondtak ilyent.Üdv

2009. jan. 4. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Nállunk is ez van a párom szüleinek senki sem elég jó!!!!Ja és amiről ők nem tudnak szerintük az nem létezik,minden csak úgy jó ahogy ők csinálják.Szánalmas az,hogy mindig a mások életével foglalkoznak....
2009. jan. 7. 16:02
 6/7 anonim válasza:
nálunk is total ez van és én még nem is tudok semmit tenni (14 éves vagyok) mert rögtön leszidnak és büntetést szabnak rám hogy ne szóljak bele a dolgukba dehát ők is ezt csinálják :O. nem is szoktam beszélni fontosabb dolgokról anyuékkal elmondom a jegyeimet azt Jézus. ×Đ
2009. jún. 6. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia. nálunk is teljesen ugyanez van itthon. főleg anyukám csinálja meg az egyik húgom. (kedves,mi?) és mivel én vagyok az egyetlen, aki nem szokott ebbe beszállni, állandóan "szövetkeznek ellenem" , ez kb annyit jelent h nagyon sokszor nem engednek sehova, mindent én csinálok stb...

amugymeg én személy szerint nem tudok ezzel mit tenni, mivel még nem költözhetek el otthonrol (dec. leszek 15)

de soha ne csatlakozz hozzájuk, még akkor sem ha ettől jobban "tisztelnek" - mert sokszor ez van.

te beszélj velük más témákról, lássák hogy ebbe téged nem tudnak bevonni.

am 18 alatt (v amikor elköltözöl) sajnos nemsokat lehet tenni...

2010. aug. 17. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!