Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az, hogy bánt a dolog? Esetleg túlreagálom? Ti mit szóltok ehhez?
Előre is bocsi, de hosszú leszek, hogy érthető legyen. Van egy barátnőm, már 3 hónapja. Már korábban jártunk 9 hónapig, nekem a két kapcsolat között senkim nem volt, ő viszont egy pasi miatt hagyott el, de sikerült visszaszereznem. Van egy másik csávó, az ország másik végéből, aki egyre jobban nyomul barátnőmre, drágának szólítja, telefonszámot elkéri, sms-ekkel bombázza, beszélgetni is szoktak telefonon. Amikor fennvagyunk msn-en, akkor olyan késésekkel ír hogy legszívesebben kilépnék a \'csába, mert (gondolom én), azzal a másik pasival van elfoglalva, mert be szokta másolni amit beszélnek.. Hogy mi ezzel a gond? Szörnyen bánt, el nem tudom mondani mennyire sz@rul esik, ennek ellenére nagyon imádom barátnőmet. Nem akarok balhét se kettőnk között, se kettőjük között, de én ezt már nembírom tovább. :( Félek hogy barátnőm megharagudna, amiért ezt mondom neki.. Másik dolog meg hogy ez a csávó beígérkezett egy nyári napra barátnőmhöz látogatóba, amitől én nagyon tartok.. Nem akarom újra elveszíteni, félek hogy ez a csávó teljesen elhúzza tőlem barátnőmet, mert lassan többet beszélnek mint mi msn-en, és ez nagyon rosszul esik. A csávónak még nem írtam, nem is akarok, a marhanagy jóindulatom nem engedi, nem akarom hogy tönkremenjen kettejük között a barátság. Csak az a baj hogy a pasi drágának szólítja, meg virágot küld neki meg szívecskét, meg hasonlók, és ez már rohadtul nem barátság a részéről, ezt ma ki is mutatta.. Ki tudnám csinálni, ha itt lenne... Ti mit tennétek a helyemben? Köszi előre is.
ui.: A személyes kapcsolatunkban nincs egyébként semmi probléma, ez állandóan msn-en jön elő, merthát fránya internetes "barátság".... -.-"
Z.
17/F
Abszolut nem reagálod túl!! És mindenképpen tegyél valamit!
Főleg ha egyszer már elhagyott.
Előszöris megbeszéled a barátnőddel hogy megalázó amit veled csinál és k*vára nem vagy hajlandó damoklesz kardal a fejed fölött élni! Másodszor megkeresed azt a srácot, ha testalkatilag kisebb nálad, magyarul meg tudnád verni, akkor leüvöltheted p*csába hogy mégis mi a k*rva anyját képzel hogy a TE csajodra nyomul! Ha nálad nagyobb ember akkor jobb ha a csajoddal rendezed le, és legyél határozott, TE VAGY A FÉRFI, megmondod neki hogy ez így nem fog menni, semmi kedved hogy megismétlődjön a mult!
Ha ez neki nem tetszik akkor vele élhetsz és félhetsz vagy megmondod neki döntenie kell ki a fontosabb. Ha döntéshelyzetben nem téged választ akkor örülj neki hogy kiderült és nem vesztegetted tovább az idődet a csajra.
Ne hagyd magad lekenyerezni!!!
Látom tényleg fontos neked a barátnőd.És hát egy kapcsolatban szerintem nagyon fontos, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, szóval szerintem semmiképp ne nyeld le. Én a helyedben megbeszélném a barátnőmmel, vagy ha tényleg nem akarod neki mondani, akkor finoman utalnék rá, hogy ez nekem rosszul esik. Például amikor mesél róla, akkor szelíden elutasíthatod, hogy nem akarsz erről a srácról beszélni, mert ezt neked nem túl jó hallani. Biztos le fog neki esni, hogy mi van. És ha szeret akkor változtat ezen.
A megcsalástól szerintem nem kell félned, ha megcsalna a barátnőd, biztos nem másolná be a beszélgetéseket, nem mesélne róla. :)
Sok sikert.
Abszolut nem reagálod túl!! És mindenképpen tegyél valamit!
Főleg ha egyszer már elhagyott.
Előszöris megbeszéled a barátnőddel hogy megalázó amit veled csinál és k*vára nem vagy hajlandó damoklesz kardal a fejed fölött élni! Másodszor megkeresed azt a srácot, ha testalkatilag kisebb nálad, magyarul meg tudnád verni, akkor leüvöltheted p*csába hogy mégis mi a k*rva anyját képzel hogy a TE csajodra nyomul! Nem kell ténylegesen verekedni, csak érezze hogy ez a te barátnőd és te ezt az utolsó leheletedig érvényesíteni fogod mindenkivel aki ezen változtatni akar. Ha eléggé rá tudsz ilyeszteni akkor nem lesz rá gond. És mellesleg a barátnődnek is imponálni fog hogy meg akarod védeni és álattá válsz ha kell.
Ha nálad nagyobb ember akkor jobb ha a csajoddal rendezed le, de legyél határozott, TE VAGY A FÉRFI, megmondod neki hogy ez így nem fog menni, semmi kedved hogy megismétlődjön a mult!
Ha ez neki nem tetszik akkor vele élhetsz és félhetsz vagy megmondod neki döntenie kell ki a fontosabb. Ha döntéshelyzetben nem téged választ akkor örülj neki hogy kiderült és nem vesztegetted tovább az idődet a csajra.
Ne hagyd magad lekenyerezni!!!
20/F, sajnálom hogy elragadtattam magam.. LEGYÉL FÉRFI ÉS NE HAGYD MAGAD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!