Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos az, hogy bánt a dolog?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az, hogy bánt a dolog? Esetleg túlreagálom? Ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Előre is bocsi, de hosszú leszek, hogy érthető legyen. Van egy barátnőm, már 3 hónapja. Már korábban jártunk 9 hónapig, nekem a két kapcsolat között senkim nem volt, ő viszont egy pasi miatt hagyott el, de sikerült visszaszereznem. Van egy másik csávó, az ország másik végéből, aki egyre jobban nyomul barátnőmre, drágának szólítja, telefonszámot elkéri, sms-ekkel bombázza, beszélgetni is szoktak telefonon. Amikor fennvagyunk msn-en, akkor olyan késésekkel ír hogy legszívesebben kilépnék a \'csába, mert (gondolom én), azzal a másik pasival van elfoglalva, mert be szokta másolni amit beszélnek.. Hogy mi ezzel a gond? Szörnyen bánt, el nem tudom mondani mennyire sz@rul esik, ennek ellenére nagyon imádom barátnőmet. Nem akarok balhét se kettőnk között, se kettőjük között, de én ezt már nembírom tovább. :( Félek hogy barátnőm megharagudna, amiért ezt mondom neki.. Másik dolog meg hogy ez a csávó beígérkezett egy nyári napra barátnőmhöz látogatóba, amitől én nagyon tartok.. Nem akarom újra elveszíteni, félek hogy ez a csávó teljesen elhúzza tőlem barátnőmet, mert lassan többet beszélnek mint mi msn-en, és ez nagyon rosszul esik. A csávónak még nem írtam, nem is akarok, a marhanagy jóindulatom nem engedi, nem akarom hogy tönkremenjen kettejük között a barátság. Csak az a baj hogy a pasi drágának szólítja, meg virágot küld neki meg szívecskét, meg hasonlók, és ez már rohadtul nem barátság a részéről, ezt ma ki is mutatta.. Ki tudnám csinálni, ha itt lenne... Ti mit tennétek a helyemben? Köszi előre is.

ui.: A személyes kapcsolatunkban nincs egyébként semmi probléma, ez állandóan msn-en jön elő, merthát fránya internetes "barátság".... -.-"

Z.

17/F

2009. márc. 9. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért reagálnád túl? Marha idegesítő ez a dolog, sőt. Emberek, mi az hogy ultimátumot ne adj? Ha ilyen beszélgetések vannak, akkor a lány nagyon is jól tudja, hogy a másik pasi akar valamit. Ennek ellenére jól elvan vele, és még bemásolgatja az ilyen dolgokat?

Ugyan már!!! Fú fel is dühít a dolog. Ha a lány tudja, hogy szereted, és mégis ilyeneket csinál, hogy másolgatja a szövegeket, én mindenképpen beszélnék vele. És itt nem a másik pasi a hibás áljunk már meg. Egy beszélgetéshez 2 ember kell. A fiúnak gondolom nincs barátnője, a lánynak van. Neki kéne azt mondani, hogy ne haragudj de a barátomat biztos bántja. Nevezzétek ultimátumnak, vagy ahogy tetszik, de ha ez a srác olyan mint én /érzékeny vagyok/ akkor bizony az ultimátum a megoldás. Mivel ez mint írtad is, nagyon idegesít téged soha nem fogsz nyugalommal gondolni a lányra, ha rá is gondolsz akkor arra, hogy na most nem vagyok msn-en biztos a másikkal beszélget stb. Akkor magadat gyötröd? Ugyan már, mond meg neki, hogy fejezze ezt be, nyugodtan mond meg. Ha SZERET téged, akkor egy 200-300 km-re lévő pasi miatt akivel ráadásul még nem is találkozott,nem fog veled szakítani! Ha meg igen akkor meg ne is sajnáld hidd el. Tudom miről beszélek. De nehogymár szeretek valakit, és egy vadidegen pasi drágámozza meg bokolgat, és nekem meg olvasnom kelljen ezt. Álljunk már meg azért. Tudom miről beszélek, a barátnőm is megadta pár vadidegen emberkének az msn címét. Ott nem volt drágámozás de megmondtam neki, hogy ez nálam nem működik így. Én nem kértem rá, hogy ne csinálja, egyszerűen azt mondtam neki: Ha neked erre van szükséged akkor én nem leszek melletted. Még most fejezzük be!! A lány engem választott, mert szeret. De ha te ezt így nem mondod meg neki, akkor bizony mindig csinálni fogja te meg végigszenveded! Tudom, hogy durván hangzik neked, mivel szereted. De ha egy ilyen szituban nem téged választ a barátnőd, akkor ennek a kapcsolatnak így vagy úgy de vége lesz! A szerelem nem azt jelenti, hogy mindent úgy kelljen csinálnod, ahogy a barátnődnek jó, ezt felejtsd el nagyon gyorsan! Egy kapcsolatban két ember vesz részt, és ha tetszik ha nem mindkét félnek kell egymáshoz igazodnia. Ha erre nem képes a barátnőd akkor nyugodtan mond meg neki, hogy ott az ajtó és szépen csukd be magad mögött, ennyi. Lepontozhattok de ez az igazság és kész. Mivel a fiú írásából kiderül, hogy nem akarja így ezt a kapcsolatot. DE NEM IS KELL AKARNIA!!!!

2009. márc. 9. 22:17
 12/13 anonim válasza:
ne azért állj a sarkadra, mert "te vagy a férfi", te a kapcsolatotok egyik fele vagy. Egyenlőek vagytok, ezért jogosan várhatod el a párodtól, ha már visszaengedted őt a bizalmi körödbe, hogy ne teremtsen számodra olyan helyzetet, amiben szarul érzed magad. Nem tilthatod őt el a barátaitól, de tudatosítsd benne, hogy ez nem mehet túl egy határon, se az ő, se a másik pasi részéről, mert nagyon rosszulesik neked. Meg kell ezt beszélnetek, és minél előbb, annál jobban jár mindenki.
2009. márc. 10. 12:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, különösen a 03-09 21:03-es választ, és az utolsót. Eltiltani nem is tiltanám soha, nem az a típus vagyok aki saját magára korlátozza a párját, de valóban van egy határ, amin nem illdomos egyik félnek sem túllépni. Sikerült a napokban megbeszélnünk higgadtan, barátnőm bocsánatot kért és teljes mértékben igazat adott nekem. Köszönöm szépen a válaszotokat, sokat segítettetek! :)

Z.

2009. márc. 12. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!